VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN SOLNEDGÅNG I GREKLAND

Vi har haft en ganska tråkig dag, eller lugn är väl ett mer passande ord. Men med en toklugn vecka i bagaget kliar det lite i min hitta-på-saker-gen. Det har varit regn, sol och storm om vartannat så jag har inte velat gå för långt hemifrån med vagnen, bilen har varit ockuperad med brädor, och Elion inte velat göra något speciellt eftersom han bara har räknat ner inför sleep over hos sin kompis. Nu tycker jag såna dagar kan vara sköna också, typ när man kommer hem från en vecka på Rhodos, men jag fick nog min dos av lugn och ro hela förra veckan haha. Nu är jag sugen på utflykter och att hitta på saker! Från och med imorgon blir det fler promenader inte minst. Imorgon ska vi ju ut till stugan och hälsa på M kom jag på, han åker dit direkt efter jobbet precis som idag.

IMG_2384  IMG_2334IMG_2328  IMG_2349IMG_2321  IMG_2469 IMG_2466IMG_2363

Den sista kvällen på Rhosos strosade vi längs havet nedanför hotellet. Magiskt vackert och den där värmen alltså… Kvällarna var lite extra härligt just för att Idun och Aston trivdes som bäst då, dagarna tyckte de var lite för varma emellanåt.

Vi träffade bästa Sandra & Co som hade planerat precis som oss, att vara vid havet vid solnedgången. Det är inte bara Grekland jag saknar utan även dom! Våra familjer klickade liksom sådär perfekt.

 

IMG_2413IMG_2408

ÄLSKA ljuset!


Annons

Kommentarer


 1. Inne hos Ina 26 juni, 2017 on 22:00 Svara

  Vilka fina bilder! :)

 2. Caroline 29 juni, 2017 on 08:20 Svara

  Kjolen! Jag älskar din kjol. Var har du hittat den någonstans?

  Kram och ha en fantastisk sommar

  • Evelina 29 juni, 2017 on 08:26 Svara

   Ja den är härlig, finns på H&M nu (även i rosa och svart)
   Kram och tack och DETSAMMA <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna