VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÖJDARE LILLEBROR!

Godmorgon onsdag! Tisdagen var en bra dag. Det hände lite hela tiden och då trivs jag bäst. Vi hade Elions vän med när vi åkte till stugan där de hade vattenlek, vi grillade korv och jag hjälpte M att bära lite. Han har nu tömt den gamla delen av stugan in i det nya sovrummet för att kunna riva och ha sig i gamla delen. Det blev ett större och dyrare projekt än vad vi tänkte men det blir nog bättre såhär. Att göra det ännu bättre än bara bra från början. Eftersom stugan är en hobby och ett sidoprojekt som inte måste bli färdigt en viss tid, och M gör allt själv passar det rätt bra med att pengarna liksom trillar in efterhand när lönen kommer. På sätt och vis känns det inte som att det blir dyrare då, det är bara att slutdatumet flyttas fram lite. Dessutom är ju stugan ett sparande i sig.

Sen tog det jättelång tid att söva minisarna, i våra mått mätt. Idun var trött men somnade inte eftersom Aston var pigg och jag var själv med barnen hemma. De brukar somna direkt eller som längst inom en halvtimme från det att de får välling i soffan typ. Igår sov Aston länge på morgonen, sent på dagen och var därmed för pigg. Så 21 somnade han hehe. Vällingen gavs strax efter 19. Det har förresten hänt något med honom sen han började gå. Han är inte lika gnällig och missnöjd utan vill utforska och leka mer själv.



Häromkvällen kom barnens farmor och farfar för att hälsa på minisarna och vi tappade nästan hakan när Aston i princip klättrade upp i farfars famn för att mysa. Det var samma med mormor dagen innan det. Så gjorde han inte innan och då var det som ni vet bara jag som gick bra.

 

Aston och farfar har alltid haft ett speciellt band dock. Här är Aston några veckor gammal (två?) och får typ plats i farfars ena hand. För mig som fått två stora bebisar var Aston en så liiiiiten en med sina 3360 gram ♡


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna