VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARLOV OCH SOMMARLEK

img_3130.jpg

När man vet att det väntar mer regn framåt helgen blir det helt enkelt mycket frisk luft. Turer till lekparker och promenader bara för att. I love it. Sommar är bästa bästa. Elion sov ju hos sin kompis inatt och de har lekt nästan hela dagen idag också. Nu har de dock en liten paus från varandra innan Jack ska följa med oss ut till stugan för bad och korvgrillning. Båda behövde en stund lugn och ro tror jag haha. Är härligt att de har varandra de där två, Jack sa själv innan att Elion känns som en bror.

Aston sover sen nap i soffan. Gick en promenad med alla fyra barnen och tänkte att han skulle somna som alltid. Nehej då, värsta promenaden på länge. Han var ju jättetrött stackaren men vägrade. Elion och Idun har alltid varit lätta att förstå sig på och liksom följt rutiner till punkt och pricka. Men jag tror Aston är mer som bebisar ”brukar” vara (?) och det blir helt enkelt inte alltid som man tänkt sig då haha.

(P.S Elion brukar ha hjälm när han kickar, detta var ett undantag)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna