VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SUMMERING MIDSOMMARAFTON

Midsommarafton 2017 blev lugn, mysig och regnig. Precis som jag önskade. Eller ne haha, regnig önskade jag såklart inte men det andra. Å andra sidan är det väl nästan lite av tradition att ha just regn. Våra sista gäster gick hem framåt halv två, då hade vi spelat spel ett par timmar i uterummet. Idag gick jag upp med Aston när han vaknade strax innan 07 men sen sov jag faktiskt i soffan en stund när M gått upp och det var dags för minisarnas vilostund.

 

Min älskade trio och jag ♡♡♡

 

 

Fläta och blommor i håret dagen till ära

 

För mig som gärna får familjefoton är det en utmaning med tre barn i det avseendet hahah…

 

 

 

 

Menyn var såklart inspirerad av midsommar – välkomstdrink med jordgubbar vilket var isigt och fräscht

 

Och salladen bestod också av jordgubbar – och tomater, smulad fetaost, färsk basilika, balsamvinäger, salt och peppar. Behöver fler uppläggningsfat från Mateus känner jag, de passar perfekt till middagsbjudningar.

 

 

 

Sen var det grillat i stora lass! Männen skötte den biten och det var tur att paviljongen hade monterats färdigt under dagen för det började ösregna lagom tills det var dags att tända grillen.

Hoppas att du också hade en härlig midsommarafton!

KRAM


Kommentarer


  1. Maddo 24 juni, 2017 on 21:34 Svara

    Mysigt det låter! Vi hade en stor midsommarfest som innehöll allt som en klassisk midsommar bör göra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna