VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DEN SOMRIGASTE DAGEN


Den här bilden tycker jag är härlig, Elion skrek som jag vet inte vad och jag och Mange kissade nästan ner oss av skratt haha… Det var midsommar för 3 år sedan. Min och Ms första midsommar tillsammans. Vi firade i Göteborg och på Liseberg med Elion, bodde på hotell och hade det härligt över helgen. Idun låg i magen och även om jag var ganska säker på det ville jag inte ta ett test riktigt ännu. Väntade till tisdagsnatten för DÅ blev jag helt säker när jag behövde kissa på natten fast jag testade med att inte dricka nånting alls sedan eftermiddagen. Haha det var ju inte så att jag väntade länge med att testa, tror testdagen var själva dagen för beräknad mens eller till och med någon dag innan. Men jag har alltid känt tidigt att jag varit gravid.

Idag firar vi midsommar med samma gäng som vi firade in 2017 med kom jag på innan, minus en familj. Känns skönt att bara vara på hemmaplan och ta det lugnt faktiskt. Förstår inte varför jag är så trött hela tiden för nu har jag ju samlat D-vitamin i solen. Kanske behöver ta tag i träningen igen!

GLAD MIDSOMMAR till dig, hoppas att du får den bästa dagen med de du älskar ?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna