VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MASSA BARN


Idag har vi haft soft dag, som längst har vi gått till mataffären och ner till lekparken och stranden haha. Elion har haft två kompisar hemma och när vi gick ut på lektur hängde ännu en kompis med så då var det sex minimänniskor under våra vingar. Vilket förtroende, att få vara med andras barn.

Aston har gått ute sådär på riktigt för första gången och jag njuter fortfarande av det, att han har börjat gå. På riktigt. Min minsteälskling.

Sen hade vi tacopizzamys, stugritning och film på schemat. Minisarna somnade, sen Elion, sen mamman… Jag har alltså både somnat i soffan på förmiddagen och på kvällen, det är illa. Imorgon hoppas jag på mer energi igen. Tänker långpromenad med minisarna? Elion ska till F för ett pappadygn så det kan passa bra med den aktiviteten när det är sovdags för Aston.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna