VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SYSKONMATCHA MED CROCS

Inlägget är i samarbete med Jollyroom

IMG_1849

Igår när vi var ute på en minipromenad till lekparken sa jag till M att jag längtade tillbaka till Rhodos. Det är faktiskt nytt för mig, efter att ha varit iväg på en semester brukar jag längta hem och verkligen tycka att det är skönt att vara hemma igen. Så känner jag nu med till viss del, absolut. Att bo i Sverige har många fördelar. Men att jag inte kände mig klar med Rhodos är väldigt bra betyg. Att resa mer med familjen har kommit ännu högre upp på min wish list. Ännu en anledning att längta efter att bli färdigutbildad, för nu går överskottspengar till stugan i första hand. Vi pratar om en resa lite längre bort när M fyller 40 år, kanske Thailand eftersom jag aldrig varit där och det är Ms favoritresmål. Men det är ju ett tag bort (2,5 år) och innan dess tänker vi i alla fall några besök till svärföräldrarnas hus i Spanien. Jag tänker även någon eller några weekendresor när minisarna blivit större. Vill tillbaka till Paris, Barcelona (var i båda städerna som liten), vill se mer av Italien (har bara varit i Bergamo)… Osv osv i ungefär all oändlighet med helt nya länder också såklart ;).


IMG_1837

Skor från Crocs är suveräna att ha med på resan, våra barn fick nya i en härligt somrig gul färg (färgen heter lemon) från Jollyroom. De har ett stort utbud av Crocs – olika modeller och olika färger.

Den klassiska Crocsskon som visas här är mjuka att gå med (eftersom de är formgjutna), de är luktavvisande och de har hål med ventilerande funktion. De är även perfekta för badsemestern då man kan ha de som badskor och det är smidigt att skölja av dom om man varit på stranden och ska upp till poolen. Elion har haft Crocs sen han var mini som Idun och han har även haft Crocs som inneskor sen han började i skolan. För Idun och Aston är det första paren men jag tycker det är kul att de alla tre kan ha samma typ av sko, eftersom Crocs finns i storlekar för alla åldrar.


   IMG_1836   IMG_1870IMG_1864

Syskonmatcha var minsann roligare än vad jag tänkte mig haha. Och FÄRG till barnen älskar jag också, visst blir man glad av att se dessa gula skor?


Kommentarer


  1. Evelina 26 juni, 2017 on 13:29 Svara

    Hej,
    Söta skor…..
    Dock bör man alltid dra öronen åt sig när något material är luktavvisande. Usch, usch det är inte bra för små barnfötter. Vissa kemikalier går rakt igenom huden och in i deras små kroppar. När ni fick skorna kände du säkert att de är lite hala eller ”glatta” på ytan. Denna ”finish” kommer att nötas bort och då har en del av detta gått över till barnen…

    Mvh Evelina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna