VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGEN

Tandläkarförmiddag (Elion och Aston på olika ställen) – check

Ännu mer systermys (Alexandra sov över) – check

Biblioteksbesök – check

Jag var en riktig liten bokmal när jag var liten. Läste och läste och läste, det började med att jag läste en stund varje kväll i min säng innan sovdags från det att jag gick i ettan. Älskade verkligen böckernas värld som barn och tonåring. Och ung vuxen. Det gör jag fortfarande men känner att jag inte riktigt ”har tiden” som som student. Elion fick uppdraget (av mig) att låna valfri bok att läsa, han sa senare att han vill läsa i sängen innan han sommar (utan att jag har berättar att jag gjorde det när jag var lika liten som han). Han är superduktig på att läsa, men att göra det på fritiden krävs nog lite uppmuntran från oss tror jag. Till en början iaf :). Idun ville minsann också låna en bok och det fick hon såklart!

Nu ikväll har jag och Elion handlat mat inför imorgon (svettigt!!) och jagat jordgubbar. Ska bli SÅ mysigt med några timmar tillsammans med min man nu, vi har knappt setts de senaste dagarna.


Kommentarer


  1. Karin B 23 juni, 2017 on 19:20 Svara

    Så mysiga bilder!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna