VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIDSUMMER WEEK

Godmorgon! Vilken sovmorgon vi fick idag. M skulle lämna in jobbilen på service och behövde därför inte åka hemfrån i vanlig tid och Aston som vaknade till strax innan 06 somnade om och sov till 08! Idun och Elion sov lika länge. Tack barnen

Det var verkligen SÅ härligt att vara hemma igår och göra typ ingenting (förutom att tvätta). Det behövde jag. Semester efter semestern haha. Nej då, men som sagt var det en ny erfarenhet att åka med två så små barn på solsemester och även om allt gick över förväntan så känner jag mig trött av att ha varit på ständig vakt tror jag.

img_2528.jpg img_2529.jpg

Trädgården var en liten djungel efter en vecka hemifrån så M klippte gräset senare på kvällen när det var svalare. Här upptäckte Elion och Idun på eftermiddagen att det har kommit smultron! De plockade de som var mogna och delade mellan sig, delade även med sig till Aston. Somrigt eller vad!?

Tänk att det redan är midsommarveckan? Vi ska ha vänner och familj på grillmiddag här på kvällen, får se om vi åker iväg på något midsommarfirande på dagen också. Midsommar är för mig en högtid förknippad med många speciella minnen. Bland annat var det midsommar för 3 år sen som jag gick runt och misstänkte att jag var gravid (med Idun) och det var midsommar för 2 år sen som vi vaknade upp i vårt hus för första gången (samma midsommar Aston blev till hihi).

KRAM

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna