VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PERFEKT TIMING

Det har varit en regnig vår och när vi var på Rhodos fick jag höra att det var åskoväder och att en gata mitt i stan blivit översvämmad… Man kan ju inte veta om hur vädret kommer vara hemma när man bokar en utlandssemester (jo sista minuten förstås) men man vill ju heltst inte pricka in en vecka när det är kalasväder hemma. Så vi lyckades helt finemang skulle jag säga haha, för när vi kom hem igen hade sommarvärmen äntligen hittat tillbaka hit också.

IMG_1879 IMG_1893

På promenad mot bussen, i utkanten av hotellområdet. Vi tog bussen (man kan även ta taxi men vi kände att buss var smidigast för att slippa fälla ihop vagnen och sådär) in till Rhodos stad en eftermiddag och kom tillbaka några timmar senare. Hade vi inte haft barnen med skulle vi helt klart strosat där längre eller rent av åkt in dit en gång till, för nu hann vi bara med Rhodos gamla stad vilken väl i och för sig var den jag hade längtat efter. Men ni som har mormor eller liknande med måste passa på att utnyttja barnvakt för en tripp på tu man hand där.

Har så många bilder därifrån så det får bli ett eget inlägg! Har fört över bilderna från kameran nu i alla fall, alltid något haha. Får nog skriva inlägget ikväll när minisarna sover däremot. Nu blir det lunch och sen UT till sommaren med barnen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna