VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DE DÄR KONTRASTERNA

Morgonen igår:

img_2317-1.jpg

Morgonen idag:

img_2509.jpg

Liiite skillnad va haha. Vakna med havsutsikt kontra vakna till ett berg av tvätt. Att vara fem i familjen märks ganska tydligt just på den punkten och speciellt efter en veckas semester på bortaplan. Men jag tycker på sätt och vis att det är härligt att ha ett tvättberg för det betyder att jag har min familj att tvätta upp efter. Tänk vilka minnen vi skapar tillsammans längs vägen men vissa tråkiga måsten hör ju liksom till och går (oftast inte) att trolla bort.

Det känns även härligt att vakna upp med hår som fick en rejäl hårinpackning igår, glömde nämligen packa det och mitt hår mådde inte bra efter en veckas badande i saltvatten både i pool och hav. Att starta morgonen tidigt i soffan med Daniel Tiger, Lilla prinsessan och Ben & Holly med minisarna var också härligt, det märks att de tycker det är skönt att vara hemma. Ja överlag känns det skönt att vara hemma helt enkelt. Planen för dagen är att gå länge i nattlinne (vi har fortfarande inte bytt om), softa mycket i soffan och kanske ta promenad i eftermiddag. Handla och fylla upp kylskåp. Kanske en promenad till när pappan kommer hem från jobbet också. Bara landa i Sverigelivet liksom. Även om jag redan smådrömmer om en ny resa haha.

Jag har massa härliga Rhodosbilder att visa er, ska bara föra över dom till datorn först :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna