VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

POOLKANTEN IS THE PLACE

IMG_2370

Det har inte blivit mycket tid i solstolen den här semestern, mest på poolkanten och så svalkande dopp i babypoolen emellanåt haha. Jag har försökt varva det med att åka rutschkana med Elion, han har hittat många nya vänner och knappt haft tid med oss.

Tänkte skriva mer ingående (kanske plus och minus?) om att resa med två minisar, men sammanfattat har det varit inte så mycket avkoppling samtidigt som det varit bästa familjeinvesteringen och ändå lugn och ro.

Ikväll har vi gått längs havet och fotat lite, det är så vackert här! Sverige kommer kännas tråkigt imorgon men det ska bli skönt att komma hem. Lite ;).

Puss & Kram


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna