VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

FRÅGOR PÅ DET?

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Podd

img_2319.jpg

Har ni lyssnat på senaste avsnittet av catchinguppodden? Det sponsras av vår nya samarbetspartner Renault Megane som har tagit fram en app helt rätt i tiden – C-ME. Den ska hjälpa familjer att omvandla tråkig biltid till familjetid med konversationerna som många inte ”hinner med”. På denna länk hittar du appen www.conversationsmadeeasy.se. I podden får ni veta mer och även höra oss catcha up som vanligt.

Jag och Josefine spelade in kommande avsnitt (släpps på onsdag) igår kväll och då efterlyser vi frågor till nästa inspelning. Vi tänkte ett frågeavsnitt! Har du en fråga du vill ställa till mig eller Josefine kan du lämna den här, i hennes blogg, på vår facebooksida eller maila den till catchinguppodden@gmail.com.

KRAM


Annons

Kommentarer


 1. Anonym 19 juni, 2017 on 12:16 Svara

  Fråga: hur går man vidare efter att ha blivit bedragen?
  Jag träffade en kille som sa att han var singel och separerad. Visade sig igår att jag fick reda på att han fortfarande var/är gift. Han har alltså träffat mig bakom ryggen på sin fru! I 2 års tid! Igår skrev han ett mejl till mig med orden ”far åt helvete ditt j*vla luder”. Vad ska jag göra? Har ni tips? Hela mitt liv har kretsat kring denna kille.

 2. Sara 20 juni, 2017 on 08:59 Svara

  Jag skulle vilja höra er syn på att ”komma iform” efter graviditeter. Hur har ni gjort/tänkt? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna