VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

OH THOSE SUMMER NIGHTS


IMG_2454 IMG_2455 IMG_2456 IMG_2457

Efter dagar av i princip endast badande (för Elion iaf, Idun och Aston leker mest vid poolkanten) väntar sen middag och kvällslek. Ibland minidisco och ibland fotboll med ”nyfunna” vänner. Jag skriver nyfunna men Sandra har jag haft kontakt med i blogg och instagram i åratal (hon heter aronssonsandra på instagram) så det kändes jätteskoj att äntligen ses. Hon och hennes familj är urmysiga. Kvällarna är lite extra härliga för då trivs Idun och Aston bäst, när det inte är lika hett. Vi har även hängt en del med Jessica från Länsförsäkringar (samarbetspartner) och hennes familj vid poolen, och M har träffat på två bekanta från skoltiden. Världen är liten, eller Sunwing Kallithea Beach bara väldigt poppis.

Nu väntar en sista dag av badande, imorgon förmiddag går bussen mot flygplatsen igen. Men jag har lovat Elion morgonbad, han är som en fisk i vattnet. En väldigt brun sådan haha.

Kram


Annons

Kommentarer


  1. Sandra 17 juni, 2017 on 21:10 Svara

    Bästa semestern ☀️ Och så kul att äntligen få träffas! Vi måste ses i Sverige med :) kram kram

  2. Elin 19 juni, 2017 on 00:22 Svara

    Vilka härliga bilder! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna