VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

S O M M A R L O V

Terminens sista åtagande är avklarat och jag har ni officiellt avklarat 1,5 år på min utbildning. Känns bra! Nu väntar nästan 12 veckors föräldraledighet, hur underbart!?

Jag åkte hem efter seminariet, pussade M i dörröppningen och så åkte han mot jobbet. Efter lunchen nu tänkte jag försöka sova en stund med minisarna, jag har en förkylning som hotar och det hade såklart inte varit speciellt roligt att bli sjuk nu när vi ska åka iväg. Så vila får vara i fokus idag! Men middag på stan ikväll väntar också, fast det känns ju inte direkt jobbigt hehe. Jag och Petra har bokat bord på Pinchos.

IMG_1770 IMG_1779 IMG_1788 2

Ny blus från Zara – när ska de öppna i Jönköping!? Cubus är en annan kedja jag saknar här.

Puss på er!


Kommentarer


 1. Mikaela 8 juni, 2017 on 13:11 Svara

  Skönt med sommarlov 😀

  • Evelina 8 juni, 2017 on 15:19 Svara

   JA!!! ???????

 2. Annie 8 juni, 2017 on 13:13 Svara

  Åh, har tänkt beställa sån blus. Superfin! Vad har du för storlek i din? Kram

  • Evelina 8 juni, 2017 on 15:20 Svara

   Jag har M på min. Den är superskön, luftig ???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna