VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA RYCKET NU!

Oh hjälp vad trött jag är. Jag hoppas på att komma i säng tidigare ikväll men jag måste ju färdigställa inför morgondagen. Sista rycket nu, sen sommarlov på riktigt! Eller föräldraledighet blir det. Så bra att ha dagar kvar att ta ut. Nästa sommar tänker jag att det kan vara bra att sommarjobba för att få in en fot någonstans, för sommaren därefter är jag färdigutbildad och klar. 2 år låter länge men jag vet att det kommer gå snabbt.

Har förresten fått veta var jag ska ha min praktik efter sommaren, nästa kurs är verksamhetsförlagd utbildning. Blev så glad när det blev barn och ungdom eftersom det är just den målgruppen jag vill rikta in mig mot.


img_1692.jpg

Igår fick jag träffa Jasmina på Beauty Lady Skönhet och Spa igen när hon fixade mina fransar. Det var evigheter sen jag hade volymfransar i men som sagt känns det så värt över sommaren framför allt.


img_1693.jpg

Vad gör man när det ösregnar? Åker buss till köpcentret haha. Bara det är en aktivitet i sig med de små – de älskar det. Under sommaren ska vi göra en del dagsutflykter, det ser jag fram emot.

Köpte ett linne på Odd Molly som jag inte riktigt har kunnat släppa och sen fick barnen leka i det där minileklandet som är så bra att rasta dom på. När vi kom hem hann vi träffa pappan i huset ett litet tag innan han åkte iväg till stugan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna