VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ATT FIRA DET LILLA!

img_1757.jpg

Igår satt M i bilkö säkert 1 timme för att ens komma in i stan, men till slut var han hemma och jag kunde åka iväg mot stan och en dejt med Petra. Vi skulle fira in sommarlovet!

 img_1763.jpg

Blev SÅ glad när jag sprang på Elion (med F) på stan. Snacka om perfekt timing för lite Elionmys!

 img_1761.jpgimg_1759.jpg img_1760.jpg img_1762.jpg

Världsbästaste

img_1755.jpgimg_1754.jpg

Sen väntade många timmar vid det här bordet. Petra och jag träffades när jag började i min nya klass (när jag varit föräldraledig i 1,5 år och de hade gått första terminen) och nu är hon en av mina bästa vänner. Vi är väldigt lika och det är alltid lika härligt att vara med henne.

En alldeles perfekt kväll på sista dagen av T3 (termin 3)! När jag kom hem hade M gått och lagt sig (kom visst hem flera timmar efter jag gissade att jag skulle haha) och idag väntar hans sista jobbdag innan Greklandssemester. Vi är SÅ taggade, speciellt när det bara regnar ute.


Kommentarer


  1. Sara 9 juni, 2017 on 18:31 Svara

    Vilken fantastisk lyster du har i ansiktet! Vad använder du för foundation och puder? 🙂

    • Evelina 9 juni, 2017 on 19:59 Svara

      Åh tack snälla! Jag använder bara bare minerals pulverfoundation. Inget puder. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna