VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

4 DAGAR KVAR

Regnet öser ner och 4 dagar till solsemester känns mer än okej. Mitt största bekymmer just nu är om UV-dräkterna och badskorna till minisarna hinner komma fram innan vi åker haha. Rätt härligt bekymmer.

Igår satt jag fram till midnatt med skola och jobb så idag är jag glad att Aston ville sova till halv sju i alla fall, även om han kom över någon gång strax innan 05. dun sov till 08 den lilla sömntutan! Jag hade visst väckt M inatt när jag gjorde ”en Idun” och pillade honom på örat haha. Antar att jag var lite kramig eftersom han gick och la sig före mig, och vi alltså inte somnade som vanligt. Han brukar alltid ligga bakom mig och hålla om mig när vi somnar, en av de mysigaste stunderna på dygnet så när den fattas då fattas den verkligen. Den lilla stunden är extra viktig när vi som de senaste månaderna gått om varandra mycket i vårt pusslande. Närhet och kommunikation tror jag är A och O i ett lyckligt förhållande, och massa skratt! Men, i det där pusslandet är det himla lätt att bara stressa förbi varandra. Ett parförhållande kräver verkligen mycket mer engagemang än vad ens relation till ens barn gör, den kärleken bara är. Helt villkorslöst. Men som par är det viktigt att hela tiden läsa av varandra och situationen för att inte komma för långt ifrån varandra och börja växa åt olika håll. Jag är tacksam för att M är världsbäst på att just prata med mig, lyssna och se mig. Ja han är faktiskt bättre än vad jag är på det men jag lovar att bli bättre och sluta sitta med iphonen i onödan ;).

 

IMG_1716 IMG_1732

Två sömntutor igår, i stugan. Det är verkligen fridfullt där och att sova med öppen dörr och bara höra vågor och fågelkvitter måste vara den härligaste lunchvilan.

  IMG_1734  IMG_1750

Skulle kunna titta för alltid på mina sovande små. Idun öronpillaren. Elion pillade på andras öron. Aston vill helst hålla handen, nära hans ansikte.

Idag kommer Elion hem från sin Norrlandstripp med pappa och farbror, de kommer tillbaka till stan ikväll. Det tar lång tid att resa över hela Sverige! Längre restid än vad det tar för oss till Rhodos haha. Elions farmor har fyllt 60 år så de har varit där och firat henne. Nu har Elion bara två skoldagar kvar innan han går på sommarlov. Jag har EN. Eller inte ens det, 1,45 minuter tror jag seminariet är på imorgon.

Kram/E


Kommentarer


  1. Elin 7 juni, 2017 on 11:53 Svara

    Verkar helt underbart att ha en egen stuga vid vattnet att åka ut till såhär års!
    Konstig fråga här kanske.. men skulle inte ni till sunwing kallithea? Vi var där förra veckan men glömde förmodligen vår minstings snuttefilt där. Känns lite knäppt och fråga men o m det var dit ni skulle så får du hemskt gärna (om du har tid och känner för det) fråga om de sparar kvarglömda grejer en tid. Antar att de redan slängt den, vi har mailat men inte fått svar.. Det är ju bara en filt men den kan ju vara nog så viktigt för de små, hehe 🙂
    Kram

    • Evelina 7 juni, 2017 on 17:51 Svara

      Ja det är en liten guldgruva, eller kommer BLI! Lugnet där ute är oslagbart, att kunna komma bort från stadsljudet.
      Det är dit vi ska! Det kan jag absolut göra, kan du maila mig en bild eller något så jag inte glömmer av? 😉 Förstår precis!
      Kram!

  2. Elin 8 juni, 2017 on 11:33 Svara

    Åh va gulligt av dig, och att du förstår ‘filtkrisen’ haha 😉 Mailar dig.. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna