VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÄRDIGMÅLAT

IMG_1698IMG_1701IMG_1704

Målningen är avklarad, i skrivande stund lägger M golv. Jag blev toknöjd med den grå färgen! Den är alldeles lagom grå, inte ljus men inte mörk. Färgkoden är IN-714 och är köpt hos Flügger.

Den där stugan alltså. Vi hade en plan och en ritning. Igår satt vi i tre timmar på kvällen och gjorde om den totalt. Ritade om den gamla delen helt och hållet, den andra halvan av stugan som ska tas tag i härnäst för att matchas ihop med nybygget. Istället för ett litet projekt blir det ett stort. M räknar med kanske 400 arbetstimmar. Men då kommer det också bli som det kan va ”för alltid” eller vad man ska säga. Den förra ritningen var i väntan på att riva och göra om. Känns ändå mer värt att lägga lite mer tid och lite mer pengar på en gång och så blir det BRA direkt.

  IMG_1695

EN dag kommer vi ha nytta av den här stugan haha, än så länge får den vara en bra investering och en fritidssysselsättning för min rastlöse man. Vi hoppas att den dagen vi kan bo där är nästa sommar men vi får se. Gör som vi gjort hittills och tar det som det kommer.

Nu ska jag förbereda mig inför sista seminariet på torsdag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna