VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HURRA FÖR SVERIGE!

6 juni, hurra! Jag älskar Sverige och önskar att vi generellt skulle ha ett nationaldagsfirande á la Norge. För mig känns 6 juni nästan som en andra bröllopsdag haha. Det var nämligen 6 juni eller 6 september som skulle bli det, men M fick som han ville. Tänk att alltid vara ledig på sin bröllopsdag!? Det hade jag velat. 6 juni betyder också att att det är 3 år sen vår lilla Idun blev till haha. Efter världens roligaste dag med vandring på dan bara vi två och bowling + utekväll med vänner på stan på kvällen. Ja enligt beräkningarna är det i alla fall så, att det var då det hände ;).

Idag är det strykning två i stugan som gäller nu på förmiddagen och golvläggning i eftermiddag/kväll. Vi är faktiskt redan här och den grå nyansen är helt perfekt! Mörk men inte så att man tänker oj vad mörk. Precis som jag ville. Och i eftermiddag väntar ögonfransfix för min del, jag längtar sååå. Alltså den lyxen, att vakna på morgonen och se pigg ut hehe. Slippa eyeliner och mascara. Perfekt inför sommaren och speciellt greklandsresan.

IMG_1683

Köpte 2 set pyjamasar igår till minisarna. I samma storlek! 86/92 är lite tajtare för Idun och lite pösigare för Aston men ändå lite kul. Att de har samma. Dessa på bilden är från två olika set, de som hörde till var inte lika roliga men dessa… Ljuvliga!

IMG_1688

Idun ville helst ha på sig ”ananasarna” hela dagen. Hon älskar att ha godsaker på sina kläder och sen gå och låtsasäta under dagen. Den tjejen har fantasi alltså. Igår gick hon runt och lekte att hon hade massa grodor i Astons säng (den i hennes rum som han inte använder). Man märker att det är mycket Ben och Holly och Daniel Tiger som inspirerar henne.


Kommentarer


  1. Marie 7 juni, 2017 on 09:30 Svara

    Så kul att Idun också tycker om Daniel tiger.. min tjej som på dagen är exakt lika gammal som idun älska också daniel tiger. Håller tummarna att ni kan bo i stugan nästa sommar… Annars får ni tälta där 😉

    • Evelina 7 juni, 2017 on 09:36 Svara

      Åh vad kul. Tycker att Daniel Tiger är SUPER! Idun sjunger ”kämpa på, du blir bättre då”…. ”vuxna kommer tillbaks”… och annat viktigt hon lär sig av honom 🙂
      Haha ja vi har ju ett sovrum och en toalett iaf!
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna