VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PLÖTSLIGT HÄNDER DET

img_1609.jpg

Mitt i golvväljartagen, det blev golvet vi har tittat ut sen innan, men man vill ju ändå kika igen för att se att det fortfarande känns bra. Alltså det händer grejer i stugan nu! Från att ha stått nästan still, eller framåt i snigelfart till att snart ha två färdiga rum. Vi får nog skylla på att vi inom loppet av ett år fick två barn, gifte oss och köpte ett radhus hehe…

 

 

img_1611.jpg

Efter shopping bjöds vi på grillade hamburgare hos Christian och Johanna, våra härliga nästangrannar som har bott här i ett år nu, våra små börjar på samma förskola nu till hösten. Vi ska fira midsommar ihop så vi körde en snabbt avstämning kring det. Vad hittar ni på i midsommar? Förra midsommar hade vi liknande planer (lugn grillkväll) med vänner men så gjorde sjukdom att vi fick hålla oss för oss själva. Hoppas vi lyckas hålla oss friska i år!


img_1610.jpg

Därefter tuffade vi ut till stugan i Diesel-Greta (M kallar vår bil det, tycker det är lite sött), för att måla taket en sista gång och lämna golv och väggfärg. Imorgon är det dags för väggarna att bli grå!

Vi kom hem lagom till middagstid och på menyn stod korv med bröd som många luncher/middagar den senaste veckan haha. Smidigt värre, just nu prioriterar vi stugan som ni märker och barnen. Laga mat kan vi göra en annan gång :). Det ösregnar ute så vi har tänt ljus och ska mysa ner oss i soffan med Ben & Jerrys och Prison Break. Hög mysfaktor på det! M måste tyvärr jobba imorgon, hade varit alldeles underbart med ännu en långhelg. Men, om en vecka är vi i Grekland så känns inte som hela världen, plus att tisdag ju är ledigt :).


Kommentarer


  1. Elina 4 juni, 2017 on 20:20 Svara

    Åh vad härligt!! Vi ska snart köra igång med spackel och slipning på övervåningen. Sååååå tråkigt ju! Men tänk när det är klart ? (Om typ hundra år visserligen ?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna