VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TOTALLY PERFECT IN EVERY WAY

img_1317.jpg

Är lite kär i mitt nya glas som jag fick av bästa Petra i födelsedagspresent. Pepp alla dagar! Bubbelvatten är för övrigt något som jag dricker alla dagar, och kallt ska det vara.

Jag skickade in min sista inlämningsuppgift igår, så det enda som är kvar nu är att läsa på inför slutseminariet nästa vecka. M var i stugan igår så då passade jag på att göra det sista småpillet, det blir ju så. Därför jag gärna skriver klart tidigt och sen låter den ”vila” ett tag för sista eventuella korrigeringar. Tänk att jag ganska snart är halvvägs in på utbildningen, det längtar jag efter då det är lite av en milstolpe. I veckan hoppas jag få besked om praktiken som inleder nästa termin, det ska bli så kul att få veta var jag ska vara.

Idag väntar besök från Länsförsäkringar som ska göra genomgång i vårt hem kring säkerhet. I eftermiddag när M kommit hem ska jag in till stan för att toppa håret och direkt därefter ska vi ut och äta med svärföräldrarna. Vi har bjudigt ut dom idag för att tacka farmor ännu en gång för de här veckorna när hon varit dagmamma åt våra små. Sen åker de till Spanien om några dagar så då försvinner barnvaktsmöjligheten ett par veckor och jag längtar redan tills de är tillbaka haha. Skulle så gärna ut på dejt med min man, det var längesen nu igen. Vi satt sent igår kväll när han kommit hem från stugjobb och bara pratade vid köksbordet. Så mysigt! Och ganska ovanligt, det är så lätt att ramla ner i soffan när barnen somnat men då pratar man ju inte på det viset. När det är mycket, och man inte kan läsa varandras tankar är det nog A och O att verkligen prata om allt och inget. Om dagen, om förväntningar, om vad man vill och vad man inte vill. Stämma av läget och varandra liksom, vara ett team. Det är lätt att tro att den andre väl förstår hur man känner (tycker jag ofta i alla fall haha) men jag fattar ju också att det inte går att läsa tankar. Prata och lyssna är extra viktigt när man går om varandra mycket som vi gör, så det inte blir onödiga friktioner. Jag tränar på det, M är mycket bättre på att prata sådär än vad jag är.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna