VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WOWMOM

img_1069.jpg

Jag trodde att jag skulle känna en ”mammasaknad” lite extra igår men det gjorde jag inte. Kände bara TACKSAMHET över att JAG har fått äran att bli mamma till tre fantastiska barn som förgyller alla mina dagar. Tror att det är mest i vardagen jag saknar att ha en mamma i mitt liv. Men jag har accepterat läget och glädjs istället åt att det faktiskt finns mängder av mammor som är världsbäst. VI är många. Dåliga mammor, dåliga pappor, dåliga människor finns (tyvärr) överallt men de är inte i majoritet och jag tycker vi ska kämpa för att det ska fortsätta vara så.


img_1241

Innan middag hos svärmor åkte vi till köpcentret och blixtköpte sandaler till alla tre (lagom tills sommarvärmen försvann igen hahah). Det var min åttonde Mors dag som mamma. För mig är det LIVET att vara just mamma. Finns inget i hela världen jag hellre skulle vara, allt annat kommer tidigast på andraplats.


Kommentarer


  1. Anders. 3 juli, 2017 on 18:50 Svara

    Fina sandaler !
    Förr hade barn sandaler som finskor vid just middagar ,skolavslutningar mm.
    Men även till vardags .
    Och det ser fint ut !
    Jag tjatade mig till att få ha träskor i mellanstadiet och jag har fortfarande tånaglar som växer fel efter det .
    Jag misstänker att dom där hemska foppatofflorna kan skada barns fötter lika illa ?
    Några månader i sandaler varje år tror jag är bästa för barnens växande fötter .

    • Evelina 4 juli, 2017 on 10:19 Svara

      Hmm träskor kan jag förstå inte är helt bra för fötterna kanske eftersom de är så hårda. Men vanliga sandaler borde väl inte vara någon skillnad mot vanliga skor? Man byter ju sandaler när de växer ur dom precis som alla andra skor. Foppatofflorna är väldigt sköna och formade efter fötterna så har svårt att tro att de skulle vara skadliga för fötterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna