VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

OMTANKE MED LÄNSFÖRSÄKRINGAR

Inlägget är i samarbete med Länsförsäkringar

Som jag nämnde för ett tag sen har jag fått äran att vara Länsförsäkringars bloggambassadör vilket betyder att både ni och jag kommer att få lära känna Länsförsäkringar i olika inlägg.

Länsförsäkringar är ett försäkringsbolag med helhetstänk – här finns bank, försäkring och fastighetsfömedling på samma ställe. Det är både unikt och såklart smidigt för dig att kunna samla hela din privatekonomi på ett och samma ställe. På deras sida för privatpersoner kan du exempelvis räkna på bolån.

Länsförsäkringar ägs av försäkringskunderna. Fördelen är att de aldrig behöver ta hänsyn till några aktieägares krav på att göra höga vinster. En annan fördel är att kunderna kan få återbäring de år det inte varit så mycket skador.

IMG_1498

Jönköpingskontoret visar upp sin ”säkerhetsbox” som de delar ut till sina försäkringskunder.

 

Den största kostnaden för ett försäkringsbolag är ju att betala skador som kunderna råkar ut för. Därför arbetar Länsförsäkringar mycket med att förebygga skador, de har personal som arbetar heltid med detta. Där jag bor delade Länsförsäkringar ut ett trygghetspaket till kunderna med en massa bra saker. Varje år delar de dessutom ut tusentals gratis reflexvästar till länets förskolor. De berättade att de arbetar mycket med att förebygga vattenskador, bränder och inbrott. Även ungdomars hjälmanvändande på cykel är exempel på områden där de arbetar skadeförebyggande.

I nästa inlägg kommer jag att berätta om skadeförebyggande i hemmet, jag hoppas det blir tips vi alla kan få nytta av! Vi kommer nämligen få hembesök av en skadeförebyggare från Länsförsäkringar i Jönköping, det blir intressant att se om det finns något vi kan ändra på här hemma hos oss för att få en säkrare vardag

 

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna