VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA PUSSELDAGEN

img_0772.jpg

Vårt päronträd är SÅ vackert just nu ♡

Idag är det dags för den sista pusseldagen med farmor inblandad. Hon har ”fått lov” att åka till Spanien så jag och M löser de två sista passen för mig i skolan på egen hand. Alltså vilken resa vi har gjort, sjukt intensiv och det ska bli härligt att få tillbaka livet lite igen. Jamen lite så känns det faktiskt haha. I början trodde jag det skulle vara lätt som en plätt. Mitt i första kursen (av de två) kände jag stressen påverka mig väldigt negativt eftersom kursen var den tuffaste på terminen – det var alltså inte ”bara” att pussla. Men nu när det närmar sig slutet och den sista kursen är relativt lugn så känner jag också lugnet återkomma i mig. Vi gjorde det! Ska tacka av farmor innan de åker och sen firar VI med Rhodos. Ja det är ju lite av en försenad 30-årspresent för min del också, två flugor i en smäll.

img_0653.jpg img_0654.jpg

Det är för ER vi har pusslat under våren. Våra älskade minisar. Tänk så skönt att ni kan börja på förskolan i augusti istället, låta Aston bli mer redo. Värt det alla gånger om. Och BÄSTA farmorn har ni for sure.


Kommentarer


  1. Elina 24 maj, 2017 on 10:31 Svara

    Härligt!! Helt klart värt att fira! ??

    Vi kommer att ha pusslat ”klart” ekonomiskt om ett år ungefär. Då har min man pluggat klart ? Och jag ska börja jobba igen. Tänk att ha två löner!! Det har vi inte haft på länge. För tre år sedan stod vi vid ett vägskäl, vi ville ha fler barn (hade då två stycken) och båda ville byta jobbinriktning. Samtidigt som vi bygger klart vårt hus. Så ekonomin var det stora hindret! Men vi körde på och har snålat, prioriterat och pusslat med extrajobb. Nu har vi våra fyra älskade barn, min man är halvvägs genom sina studier och jag är halvvägs genom min doktorsavhandling! Övervåningen som vi har kämpat med de senaste åren, som har slukat både tid och pengar är snart slutbesiktigad (om än inte färdigt till ytskiktet).

    Just nu njuter jag av att vara föräldraledig ❤ men visst känns det skönt att snart ha klarat den ekonomiska utmaningen som allt det här har inneburit och som vi nästan såg som ett oöverstigligt hinder ✌️?

    • Evelina 24 maj, 2017 on 21:18 Svara

      Heja!!! Jag tycker det är så imponerande när man vågar satsa trots barn i familjen, och att visa att det faktiskt går att pussla och prioritera både och. Låter som ni är ett superpar!! Sen när ni har två löner igen kommer ni uppskatta det desto mer 🙂 Kram

  2. Lollo 24 maj, 2017 on 12:10 Svara

    Förstår er! Vi fick ingen förskoleplats där vi ville vara till vår minsta när vi ville ha det, då var han 1,5 år. Vi pusslade med farmor och farfar och min man jobbade kanske 60 procent. Efter sommaren då han var två år fick han börja. I efterhand är jag glad för att han fick vänta ett tag till innan han började. Han var mer redo när han var två än han hade varit när han var 1,5 år! Pusslandet är bra!

    Ha en underbar semester på Rhodos! Njut varje sekund!

    • Evelina 24 maj, 2017 on 21:16 Svara

      Vad skönt att ni löste det och jag kan tänka mig att det känns ännu bättre i efterhand haha. Hade gärna velat att Aston också skulle bli närmre 2 åtminstone, men nu får han iaf bli 1,5 år.
      Kram och tack!

  3. Annie 25 maj, 2017 on 07:31 Svara

    Men sötisar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna