VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NATTSPÖKEN

Hej i tisdagen! Information om höstens praktik och föreläsning väntar fram till lunch. Sen hem till minisarna. TUR det är halvdag för jag är SÅ TRÖTT. Lillebror sov inte bra, det var så illa så att M gick ut och la sig i soffan haha, det har inte hänt tidigare. Jag som försökte få Aston att sova mellan midnatt och flera timmar framåt i sängen tänkte att det här är ett skämt… Kanske tänder plus att han börjat gå som spökar för honom? Idun och Elion sov som stockar i alla fall, i samma rum. Elion frågar Idun varje kväll om han får sova inne hos henne i Astons rum och det har han gjort ett tag nu.

Dagarna bara swishar förbi, mer än någonsin. De går nog ännu fortare när man är i en tröttdimma? Jag samlade massa energi i helgen i alla fall (och sömn), och igår följde jag med Karin upp till skogen för en promenad på 5 km-slingan. Underbart. Det är ju DET jag saknat, skogslugnet. Måste ta mig dit oftare, både för kompistid men också egentid.

 

img_0591-1.jpg

En annan kväll – lördag och spel med Elion ända till 22. Tycker det är så mysigt att han är så stor att man kan hitta på saker tillsammans sent emellanåt. Spela spel tycker vi alla om!

Elion har velat vara hemma hos oss extra på sistone och jag NJUTER, det är den bästa känslan. Att sova med Idun verkar locka men också att ha sitt egna rum att kunna bara vara i och kunna stänga om sig, det har han inte hos sin pappa för tillfället nämligen.


Kommentarer


  1. Mirche 23 maj, 2017 on 13:26 Svara

    Det är inte utvecklingsfas för Aston också? Här har de senare faserna stökat till det rejält… Hoppas du får ta igen lite sömn inatt! ?

    • Evelina 23 maj, 2017 on 13:44 Svara

      Jamen det kan det ju vara! Tror definitivt det är pga att det händer mkt just nu ☺️ Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna