VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HOPP!

GODMORGON LÖRDAG!

Här i södra Sverige väntar en sommarhelg så vi tänker oss mycket tid i trädgården. Grilla. Grilla med vänner imorgon. Njuta av lugnet när Aston sover. Kanske en promenad eller tre. Jag kan tänka mig att slumra på en filt. Haha alltså den killen. Igår vaknade han vid 04, jättepigg! Inte ok. Idag inte ”förrän 05.30 men jag kan erkänna att det inte hjälper särskilt mycket när man redan ligger minus i sömn.

Efter föreläsning och gruppuppgifter i kommunikation på skolan igår körde jag hem, hämtade Elion på vägen och vi joinade övriga familjen på baksidan. M åkte och hämtade mat och därefter gick jag och Elion på en kvällspromenad innan vi stannade till i affären och köpte fredagsgodis. Det får vi göra oftare, om vi går alla tycker Elion inte alltid att det är jättekul, men när det bara var han och jag var det en helt annan grej. Vi gick och pratade om allt möjligt, och han sprang bort myrorna i brallan emellanåt. Mer egentid med honom for sure ♡

  img_0554.jpgimg_0559.jpg

M fångade oss på kort när jag och barnen hoppade studsmatta. Det är verkligen bästa köpet när det kommer till att aktivera barnen hemma.

Jag vet att det är soligt och varmt nu, bio lockar inte något vidare. Men är det något man vet när man bor i Sverige så är det ju att det inte håller i sig för alltid haha. Vill bara hinta om att det är rekordlågt deltagande i tävlingen om biocheckar om ni vill tävla, 5 st vinner varsin biocheck på 200 kr.

               ♡


Kommentarer


  1. Marie 20 maj, 2017 on 11:07 Svara

    Underbara bilder <3 Måste fråga vilken storlek ni har på studsmattan? Ha en fin helg. kram

    • Evelina 20 maj, 2017 on 12:44 Svara

      ❤️
      Den är 3,05 m, alldeles lagom tycker jag. Kram och detsamma!

  2. Linn 22 maj, 2017 on 08:59 Svara

    Easypark underlättar min vardag när jag är höggravid samt har en 2åring att få mer kvalitetstid med familjen och mindre tidsåtgång letande parkeringsautomater och obefintliga småmynt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna