VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

ENKEL PARKERING

Inlägget är i samarbete med Easypark.

IMG_1202

Att parkera inne i Jönköping kan vara lite meckigt tycker jag, inte minst när man ska planera hur lång tid man ska stå på parkeringen. Därför brukar jag betala min parkering via Easypark när möjligheten finns, ett perfekt sätt att betala för precis den tiden du faktiskt står i rutan.

IMG_1212

När man är många i bilen underlättar det dessutom att inte behöva gå tillbaka till bilen med en parkeringslapp eller stå i kö till p-automaten :). Anledningar att älska Easypark!

  IMG_1251IMG_1256IMG_1267

EasyPark fungerar på alla Jönköpings kommuns parkeringsplatser och i alla p-hus. På p-automaten ska du se Easyparks dekal. Där finns information om hur du gör, annars får du tillräckligt med info direkt i appen, den är grym.

Easypark är störst i Sverige och du kan använda samma app i stort sett i alla städer som tar betalt för parkering. Appen funkar även i Norge, Danmnark, Finand, Tyskland, Österrike, Italien, Spanien och Frankrike. En tjänst som är på gång i Easyparks app är att du ska kunna underlätta din parkering ännu mer, genom att hitta en ledig parkeringsplats och snabbaste vägen dit, via appen!

 


Annons

Kommentarer


 1. Sofie 10 maj, 2017 on 20:13 Svara

  Undrar om ni är nöjda med er V70? Vi är på g att byta bil och den är en av kandidaterna… har tre barn och alla behöver bilstolar. Har ni era bak eller en där fram? Hur tycker du utrymmet är där bak?
  Kram Sofie

  • Evelina 10 maj, 2017 on 21:52 Svara

   Vi är jättenöjda! Enda kombin som kändes bred nog 😆 bred prioriteras verkligen när man har tre bilstolar 😅
   Alla tre får plats bak (två bakåt en framåt) men eftersom Aston är så mammig måste jag kunna sitta bak med honom, eller fram om jag kör. Det är skönt att ha en bakåtvänd framme ifall vi kör själva med en av dom :)
   Åker vi alla har vi Aston mitten bak, mig och elion på varsin sida och Idun fram.
   Kram!

   • Sofie 11 maj, 2017 on 11:49 Svara

    Vad har ni för smart stol som ni flyttar så enkelt?
    Vår sitter fast med spännband så flyttas inte så enkelt…

    • Evelina 11 maj, 2017 on 12:48 Svara

     Nej vi flyttar inte stolarna, de är ju rätt jämnstora så justerar bara internbältena och huvudkuddar lite 😊 så flyttar på barnen mellan stolarna, inte stolarna efter barnen 😉

 2. Josefine 10 maj, 2017 on 22:29 Svara

  Love it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna