VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

DEADLINE IKVÄLL

Godmorgon! Idag väntar föreläsningförmiddag, visdomstandsutdragning och efter det ska jag göra en uppgift som måste in senast ikväll. Hoppas jag mår bra efter tandläkarbesöket hehe…

img_0167

Känner mig jätteledsen och orolig i mammahjärtat efter att jag upptäckte att Aston är i behov av ett läkarbesök och förmodligen en mindre operation inom kort.

img_0161.jpg

ÄLSKAR DIG ♡


Annons

Kommentarer


 1. Madeleine 15 maj, 2017 on 20:38 Svara

  Nämen stackars liten! Och fy så jobbigt för er också.? Förstår oron även om jag inte vet anledningen till operationen. Vår minsta har sövts 2 gånger, en gång för en operation när han bara var 1 år och en gång när han var 2 1/2 år för att göra en röntgen av sin lilla hjärna. Båda gångerna gick det jättebra men oron och tankarna som spökar är hemska!

  Tänker på er

  Madeleiene

  • Evelina 16 maj, 2017 on 12:49 Svara


   Oro vad gäller sitt barn är det VÄRSTA som finns…
   Kram till er

 2. Helena 15 maj, 2017 on 23:15 Svara

  Förstår din oro! Min son opererades för kort tungband när han var 2. Var orolig när han skulle sövas men operationen gick bra och smidigt.

  • Evelina 16 maj, 2017 on 12:48 Svara

   Det är precis vad som kommer behövas här med. Just biten med att söva känns obehaglig och gör mig ledsen varje gång jag tänker på det… Vad skönt att höra att allt gick bra! ♡

   • Helena 16 maj, 2017 on 19:30 Svara

    Vi blev rekommenderade att göra det medan han fortfarande var liten. Kort tungband kan skapa problem med talet. Själva sövningen var värst…min man fick vara med då. Jag klarade inte det. Operationen gick väldigt snabbt och efteråt fick sonen glass och verkade inte alls bry sig om att vi var på sjukhuset. Nu kan han sträcka ut tungan helt normalt. Det kommer gå bra för Aston också! 😊

 3. Emma 16 maj, 2017 on 16:22 Svara

  Förstår din oro med att sövas.
  men en fråga hur upptäcker de att han har kort tungband? För vi är nämligen lite lur på att våra söner ev kan ha det. Då båda har svårt med talet o mun motoriken

  • Evelina 16 maj, 2017 on 17:19 Svara

   Det är ju lite olika hur mkt det syns vad jag har förstått. Men på Aston är det inget snack om saken, tungbandet fäster precis vid tungspetsen. Finns fyra olika grader. Hör med BVC eller vårdcentralen om ni märker att de har svårigheter med talet. Det behöver ju inte vara det heller så inte oroa dig i förskott ❤️

 4. -Jenny- 16 maj, 2017 on 19:22 Svara

  Usch. Min 4-åring ska troligen operera halsmandlarna framöver. Egentligen vill jag att min sambo ska vara med eftersom han är lugnet själv när det krisar. Men mamma är ju mamma så jag ska nog vara med ändå. Brrrrr. Tänker redan på när han ska sövas… hoppas att det det går bra för Aston och att ni får hjälp fort.

 5. Mormor 16 maj, 2017 on 19:41 Svara

  Förstår precis hur du känner 😢
  Mitt barnbarn på 5 år opererade bort en körtel bakom näsan i vintras. Han snarkade mycket och det upptäcktes att han hade sömnapné . Jag var på semester långt bort och fy vad jag var orolig när han skulle sövas och det var så jobbigt att inte vara på hemmaplan. Kollade telefonen hela tiden och hann stressa upp mig själv , var säker på att nåt hade hänt! När jag fick MMS och fick se och höra att allt gått bra och att han vaknat då kom gråten ❤️
  Det kommer gå bra för Aston 💕

 6. Jenny 16 maj, 2017 on 20:52 Svara

  Hej! Förstår din oro, att behöva söva en så liten kan inte alls kännas roligt, men tänk på hur bra sjukvården är i Sverige, det kommer att gå jättebra!

  Vår son är förövrigt ganska exakt lika gammal som Aston, han hade också kort tungband när han föddes, alla läkare och BVC sa att dom extremt sällan gör något åt det längre. Men jag tjatade och tjatade, och vid ca 2 månader så klippte dom det lite. Men man ser fortfarande att tungan bildar ett ”hjärta” när han drar ut den, vilket det ju gör när tungbandet är kort. Funderar på om det borde klippas mer?

  På vilket sätt har ni märkt på Aston att det är så kort att det behöver klippas, eftersom att alla läkare verkar säga att man i princip bara gjorde så ”förr i tiden”? (Vilket gjorde oss irriterade!)
  Har han kommit igång något med talet än?

 7. Emelie 19 maj, 2017 on 06:51 Svara

  Vår lilla Sebastian här hemma har också kort tungband! Tungan blir hjärtformad och jag har frågat om de inte ska klippa det. De säger dock på BVC att sålänge han kan äta så gör de inget åt det nu, utan det blir isåfall först om det visar sig att han får problem med talet senare sen. Störigt tycker jag! Är det inte bättre att ta det när han är pytteliten? Har ni resonerat om det innan med Aston var mindre eller blev det först nu när det visar sig att han har lite svårt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna