VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

EN TAND MINDRE

H E J   T I S D A G !

Min sista tisdag (och dag!) som 30-åring 😉

img_0232.jpg

Rosor är den världen vackraste blomma tycker jag. Mitt bästa tips när man ska hem till någon på middag eller liknande är att köpa med en bukett blommor av valfri sort. Man blir ju så glad! I helgen köpte vi en bukett rosa och oranga rosor och åkte hem till svärföräldrarnas hus. De firade 40 år som par i lördags så när de kom hem i söndags stod det alltså en bukett rosor i en vas med ett handskrivet kort.

Har du en bra dag? Jag drog ut en visdomstand igår och hade som sagt en deadline igår kväll så tillsammans med min oro för Aston hade jag kanske inte världens roligaste dag. Men vi har fått tid på vårdcentral imorgon och det ska bli skönt att höra vad läkaren säger. Det är inte likt mig att vänta in i det sista med skoluppgifter, men eftersom den handlade om att göra en skyddsbedömning och en förhandsbedömning i en barnavårdsutredning, kände jag att jag faktiskt ville gå på föreläsningen som var på morgonen. Den handlade om just barnavårdsutredningar.

 

img_0234.jpg

I väntan på att bedövningen skulle sätta sig helt igår läste jag tidning, och den här listan. Att fokusera på det som ger dig glädje är lätt att glömma av men egentligen ganska enkelt? Fokusera och vara närvarande i livet är viktiga lyckoingredienser, tillsammans med att göra det man tycker om.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna