VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VINTERMAJ

img_0067.jpg

Godmorgon! Jag fyller år nästa vecka, då brukar det vara sommar. Nu snöar det utanför fönstret! Det känns inte speciellt jobbigt alls att ha en resa inplanerad om 31 dagar hihi…

Vi har lämnat storebror på skolan och jag vet inte hur vi (jag) ska klara oss genom dagen. Minstebror har haft en mindre bra natt igen. Skönt att det tajmar med lugnt i skolan i alla fall, och vila i soffan med de små senare hjälper säkert. Men jag orkar ju inte träna!? Det stressar mig en del eftersom jag vill träna, jag vet att jag blir gladare av det. Har hört att man inte ska träna om man är för trött? Men samtidigt ger det härlig energi. Hemmaträning kanske? Usch det är mycket gnäll från min sida här inne just nu, hoppas ni står ut och att det snart vänder ;).


IMG_1451

Idun piggar upp med sina nya kläder i alla fall (allt från Polarn O.Pyret), ni ska få se mer senare!


Kommentarer


  1. S 11 maj, 2017 on 12:06 Svara

    Ta en vilodag från träningen, du kommer bli piggare och orka köra hårdare nästa gång 🙂

    • Evelina 11 maj, 2017 on 12:47 Svara

      Jo men hur gör man om tröttheten varar länge?! ??

  2. Magda 11 maj, 2017 on 13:09 Svara

    Ja här i norr brukar det vara grönt och blommorna brukar börja blomma ut men nu så har vi fått lite snö varje dag. Tur det smälter bort men usch så tråkigt livet känns.

    Hoppas du orkar/hinner med lite hemmaträning sen.

    Kram

  3. Monika 11 maj, 2017 on 19:48 Svara

    Ja du trötthet och lite sömn. Fy! Sonen född 150315 har inte sovit en enda natt än och ska upp 05. Tidigare levde jag på hoppet. Inte längre! Stressa inte över träningen! Att ta en promenad, lyssna på en bok eller bara blunda räcker gott!

    • Evelina 11 maj, 2017 on 20:13 Svara

      Vet du att jag tänker på dig OFTA och det gör mig ledsen att du fortfarande inte får sova. Jag ska egentligen inte alls klaga för Idun som föddes några dagar innan din sov har ju sovit hela nätter och länge från start, även om hon vaknar tidigare nu. Och Aston sov bra första halvåret. Tror egentligen det framför allt är stress som gör att jag känner som jag gör just nu. Vi får hoppas att sommar är precis vad vi behöver och att våra små börjar sova på nätterna. Tack för dina tankar, tror du har rätt, träning finns tid för en annan gång och så länge får man göra det som passar/orkas med. Pepp till DIG, du är grym ♡ Kramar

  4. Annika 11 maj, 2017 on 19:57 Svara

    Vart ska ni resa? Tror jag missat det i lägget ??
    Tack för en bra blogg
    / Annika

    • Evelina 11 maj, 2017 on 20:11 Svara

      Hihi man kan inte hänga med på allt 😉
      Vi ska till Rhodos! Kalithea Beach. Kram och TACK för att du läser ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna