VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÖNSKELISTA?

Jag tror att det snart kommer lugna ner sig i mitt inre, för nu vet jag vad som krävs av mig de sista veckorna på kursen och jag vet hur vi ska styra upp allting. Bara det stressar mig, att inte veta hur M ska jobba för på något sätt tänker jag att jag måste styra upp allt, medan han tänker att det löser sig. Jag vill veta i förväg, vad det är jag ska förhålla mig till liksom haha. Och nu vet jag. Och dagarna jag är hemma med minisarna ska jag se dom för precis vad dom är – mamma-mini-mys-tid och faktiskt också tid för återhämtning. Idag sov jag i soffan med dom vid lunchtid. Vi var så trötta så vi sov innan lunch och åt en sen lunch istället. Alldeles ljuvligt. Idun som inte sover dagtid vanligtvis var SÅ glad efter det, det var precis vad hon behövde just idag. JAG MED. När man är påfylld med energi känns det plötsligt lättare med allt igen, städa, tvätta, leka. När M kom hem satte jag mig en stund med en skolgrej och han lekte med barnen, lagade mat och efter vi ätit tillsammans åkte han till stugan.

Idag gick nattningen som vanligt och jag känner mig lycklig över att få några timmar för mig själv hemma. Har tränat, duschat och tvättat håret och ska nu göra färdigt det sista på min skoluppgift. Imorgon väntar föreläsningsförmiddag och sen är det helg! Min sista som 30-åring.

Min man frågar vad jag önskar mig när jag fyller år men jag vet inte. Vad önskar man sig när man är så rik på kärlek? 😉 Dejt på stan med bara honom hade suttit fint men vi har svårt med barnvakt. Det är nog det enda jag känner att jag saknar just nu, partid. Är SÅ avis på Angelica och hennes man som är i New York. Tänk när jag och M kan åka tillbaka dit, till staden där vi gifte oss?!

lovebyemelie_evelina-magnus146

Foto: Emelie Ohlsson / Love by Emelie


Kommentarer


  1. Elina 12 maj, 2017 on 09:20 Svara

    Jag fyller trettio i sommar ??? och det ”enda” som är bra med det är att jag kanske kan önska mig lite extra presenter ? Typ symaskin, nya träningsskor och ny yogamatta står högst upp på listan ? Hoppas du kommer på nåt bra till din lista! ?

  2. Marie 13 maj, 2017 on 12:02 Svara

    Samma här, alltså maken och jag är i NYC med två vänner, utan barnen! Skönt men så klart att man saknar dem!

    • Evelina 16 maj, 2017 on 12:50 Svara

      Åh sån LYX!! Hoppas ni hade det fantastiskt ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna