VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EN FÖRSTAGÅNG

Med två små kan man väl ganska snabbt konstatera att de står för de flesta förstagångerna nuförtiden. Men då och då är det Elion som fortfarande gör saker för allra första gången. Idag var det disco på skolan!

img_5933.jpg

Jag fick allt en tår i ögat haha, är så himla känslig med sådana ”moments”. Min älskade stora kille. Kan knappt förstå att han fyller 8 år i år.

Eftermiddagen bjöd på fyra sjukt effektiva pluggtimmar innan jag åkte hem och åt middag, skjutsade Elion, badade minisarna, städade upp en miljon legobitar, matade och nattade Aston. Och sen var det dags att hämta Elion igen. Härligt med fredag och långhelg! Även om jag måste sitta på måndag och plugga men bara det att M är hemma och jag kan sitta i svärföräldrarnas hus igen gör att det nästa känns skönt hehe. På söndag åker jag och barnen och hälsar på mina småsyskon. Imorgon är det grand finale i hockeyn (heja HV!!) och så kommer vänner hit på middag. Men inget speciellt valborgsfirande inplanerat. Brukar ni fira valborg?


Kommentarer


  1. Johanna 28 april, 2017 on 21:32 Svara

    Men åh, kommer själv ihåg hur stor jag kände mig när jag gick på min klassfest. Om jag inte minns helt fel så jobbade en klasskompis mamma på SF, så hon hade ordnat med popcorn och läsk därifrån. Bara det var ju coolt, att få popcorn i en riktig ‘popcorn låda’. Hahaha. Tror det var en trollkarl som uppträdde också och sen var det dans. Vilket då innebar att stå på samma ställe och flytta fötterna fram och tillbaka. Vet inte om mina dansmoves har utvecklats så mycket med åren? Hahaha

    Och du – heja BRYNÄS 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna