VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SISTA FÖRELÄSNINGEN!

img_5844

Idag hade vi de två sista föreläsningarna på den här kursen! SÅ SKÖNT! Nu väntar seminarium på tisdag och tenta nästa fredag, sen är vi halvvägs på den här pusselperioden.

Vår lärare sa idag att vi har mest juridik av alla 16 sociomprogram i Sverige. Det gillar jag, speciellt nu när jag har insett hur viktig del det faktiskt kommer vara i arbetet sen.

 

img_5845.jpg

Idag har Aston haft den bästa dagen på länge! Jag märkte det redan på morgonen, för han kunde leka på golvet medan jag både kissade och blandade vällingflaskor x 2. Vilken lyx haha. Och när jag kom hem från skolan sa han bara hejhej, vinkade och fortsatte leka ungefär. Det blev en härlig stund i uterummet där det var medelhavsvärme innan vi åt tidig middag för att möta upp Ms bror och ”alla andra” i familjen för att spana in deras nya hus. Vi hann tyvärr inte vara där så länge för jag var tvungen att hämta Elion på fotbollen. Elions farbror John var en ängel som åkte dit med honom eftersom F är utomlands i jobb.

På tal om baksidan. Altanbygget är på gång. Det ska bli skönt att få ordning på baksidan. Ja efter den tiden som kommer vara ännu mer kaos med grävande etc såklart. Haha visste att M inte skulle kunna hålla sig i några år när han har hållt på att mäta och dona i ett par veckor. Kommer bli toppen!


Kommentarer


  1. Hilda 27 april, 2017 on 09:31 Svara

    Härligt att ha sista föreläsningarna. ? Jag läser också till socionom och tycker juridiken är riktigt rolig men framförallt viktig! Hade nästan önskat att vi läste mer juridik ? Vi läser 30 HP juridik på mitt universitet, i Jönköping är det väl bara 22,5 HP? Eller läser ni mer än så? Spännande att se hur olika utbildningarna är upplagda på olika skolor.

    • Evelina 27 april, 2017 on 09:38 Svara

      Jamen då läser ju ni lika mycket! Hon kanske sa en av skolorna…? Den sista kursen på terminen räknas visst också till juridik, så det är 30 HP här med 🙂 På tal om att läsa olika – hur mkt praktik har ni? En av föreläsarna den här kursen sa att när hon läste hade hon totalt 30 HP praktik, det tänker jag också är något som hade varit viktigt.
      Kram!

  2. Hilda 27 april, 2017 on 09:55 Svara

    Hela termin 5 är praktik så 30 HP där med. Ser fram emot det, går bara termin 2 nu så det är ju ett tag kvar till dess men ändå ? Hur mkt praktik har ni?

    • Evelina 27 april, 2017 on 10:04 Svara

      Åh vad KUL! Vi har 5 veckor i termin 4 och sen 10 veckor i termin 5. Så efter sommarlovet startar jag med myndighetsutövning i 5 veckor. Har ni redan läst juridiken? Verkligen jättekul att få veta likheter och skillnader mellan programmen 🙂

      • Hilda 27 april, 2017 on 21:16 Svara

        Vi har bara läst hälften av juridiken den här terminen, andra halvan läser vi nästa termin. Ja men det är väldigt kul att se vad det är för skillnader, därför tycker jag det är himla roligt att läsa om hur det går för dig med skolan och allt omkring ? Hoppas du lyckas bra på tentan!

        • Evelina 28 april, 2017 on 12:50 Svara

          Aha! Tack snälla 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna