VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NÄR DET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT SIG

img_5854.jpg

Godmorgon!

Har du sovit gott? ÄNTLIGEN är solen tillbaka här. Vi gick morgonpromenad och följde storebror till skolan. Tre i vagnen, Idun ville ha med sin docka hihi. Solen var framme redan igår, även om det kom hagelskurar då och då under hela dagen. Men nu verkar det som att våren och värmen är på väg tillbaka. Det måste den! Tror det är precis vad jag behöver i min lilla svacka. Oavsett så är det inte speciellt långt bort till vår resa, den längtar jag massor över.

Vi pratade om det igår jag och M när vi låg i sängen på kvällen, att jag inför aktiviteter etc tänker att det ska gå bra och så kanske det inte gör det. Då blir jag besviken. Han tänker mer att det kan gå hur som helst och blir hellre positivt överraskad. Detta handlade om veckorna nu när vi pusslar som galningar och jag tycker att det är jobbigare än vad jag tänkte att det skulle vara medan han tycker att det går bättre än förväntat. Haha krock! Hoppas inte att det blir samma med resan, jag inser ju att jag kanske borde ställa mig in på att det inte kommer bli riktigt så mycket semester och avslappning med en 1-åring och en 2-åring som jag kanske drömmer om (en 7,5-åring är ju ganska självgående) ;). Men det är tur att vi är två om de tre och det är tur att jag har världens bästa man som jag VET kommer låta mig ligga vid poolen och samla energi mellan varven.

Kram/E


Kommentarer


  1. Alexandra 27 april, 2017 on 11:51 Svara

    Tror du man har rätt. Jag borde tänka mer som honom också haha

  2. Sanna 27 april, 2017 on 17:57 Svara

    När vi var på semester med vår då 2,5åring älskade hon att gräva i sanden vid vattenbrynet samt bada. Så vi fick vår solnjutning, bara att den flyttades från solstolen till sanden 🙂 varning för sand i bikinitrosorna bara ? sedan hade vi vagn så hon sov middag i skuggan och jag kunde njuta i solstolen.

    • Evelina 27 april, 2017 on 18:08 Svara

      Låter härligt! 🙂 Haha ja jag har rest med EN 1,5-åring tidigare, och sen igen när han var 2,5 år… Lätt som en plätt med just en och när den dessutom sover om dagarna. Men tänk TVÅ små på samma gång 😉

      • Sanna 28 april, 2017 on 08:55 Svara

        Haha ja. Jag kommer med spänning att läsa hur det gick fö er. Vi planerar en resa om ett år och då har vi två barn, alltid bra att läsa om andras erfarenheter och ta åt sig tips 🙂

        • Evelina 28 april, 2017 on 12:50 Svara

          Haha hoppas vi inte skrämmer er för mkt 😉 Exakt!

  3. Petra 27 april, 2017 on 20:51 Svara

    Känner igen mig i ditt resonemang om att ha förväntningar. Tror lite det är ”manligt o kvinnligt” även om det är förbjudet att säga så i dessa hen-tider.
    Vi har det precis samma här hemma, jag målar upp förväntningar som ganska troligt inte går att uppfylla likväl som jag kan måla upp skräcksenario om någon av barnen hostar/inte gör nr 2 som den brukar osv medan min man är lugn som en filbunke.
    Oftast går min besvikelse ut över honom vilket leder till att situationen blir ännu värre. Vet om att jag borde bli lite mer som han men det är lättare sagt än gjort.
    Du får gärna komma med tips om hur ni hanterar det hela!

    Tack för din ärlighet!

    • Evelina 28 april, 2017 on 12:52 Svara

      Haha ja kanske är så! Jamen precis så här med! Hmm har nog inga bra tips men som du säger är det väl bra att reflektera över sitt sätt, och försöka ändra på det till det sätt som är ”bättre”. Annars får vi väl se det som att vi kompletterar varandra 😉
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna