VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIKADELLER

img_5818.jpg

En bebishand mitt i dagens middagsmeny

Idag åt vi frikadeller i tomatsås och spagetti och det var sååhåå gott! Hade visst råkat klicka i en salladskasse också i senaste beställningen så en extra sallad till det. Visst är det roligare att äta när det är mycket färger i maten? Linas Matkasse fortsätter att imponera och jag måste säga att det är guld att ha den under veckan Elion är hos oss, dvs den veckan när det underlättar mest. Slippa handla och slippa tänka på maträtter och recept. Bara äta gott. För gott har det faktiskt varit alla veckor hittills.

Nu blir det sängen för den här mamman, ett avsnitt Prison Break och en nackmassage senare. Älskar den stunden på dagen kvällen, när vi ligger nära i soffan, håller hand och varvar ner.

Kram/E


Kommentarer


  1. Therese 25 april, 2017 on 22:47 Svara

    Vilken kasse är det ni har? Har för mig du skrivit det men kommer inte ihåg.. är sugen på att testa, vore så skönt med lite nya recept 🙂

    • Evelina 26 april, 2017 on 09:44 Svara

      Vi har testat originalkassen och barnkassen men gillar barnkassen mest! Denna rätt är från Linas barnkasse 5 dgr. Den är helt klart favoriten, bra inspo för barnfamiljer!

  2. Låter spännande har aldrig testat det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna