VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIKE THE OLD DAYS

    Bild 2017-04-25 kl. 17.46 #5

Minns du också den ”gamla” goda tiden när en Photo booth-bild hörde till vanligheterna? 😉

Jag känner mig gladare igen! Det är en härlig känsla såklart. Sliten men gladare. Framsteg. Har insett att det handlar en hel del om stress och känslan av att inte ha koll, och när jag inte riktigt har kontroll över schemat ja då blir jag stressad. Idag blev vi av med en föreläsningstid på torsdag (skönt) och dessutom loggade jag in på nästa kurs för att kolla upplägget. Och tada – mer kontroll igen.

Har pratat länge med en kille på Tre idag. Mitt abonnemangs bindningstid håller på att gå ut och de vill såklart behålla mig som kund. Jag stannar gärna hos tre men ska bestämma mig för telefon. Iphone är givet, men en 6, 6S eller 7? Rent logiskt förstår jag ju att 7:an säkert är bäst, men jag är lite skeptisk mot nya modeller som kan ha ”bebisfel”. Men ni kanske kan hjälpa mig? Har du någon av modellerna eller har hört något om dom?

Nu ska jag ut på kvällsprommis igen. Gymmet lockar inte så då går jag inte dit. När man är nere är det extra viktigt att lyssna på vad det är som gör en gladare. Och jag är glad att jag blivit bättre på det.


Kommentarer


  1. Sofie 25 april, 2017 on 20:26 Svara

    Jag har en 7:a och är jättenöjd. Kameran är betydligt bättre än 6:an. Dock är det ju inte samma hål till hörlurarna utan det är samma som man har till laddkabeln. Men jag har köpt en liter adapter så jag kan använda alla lurar

    Ha en trevlig kväll!!

    • Evelina 26 april, 2017 on 09:46 Svara

      Bra kamera väger TUNGT hihi. Kram!

  2. Ulrika F 25 april, 2017 on 20:27 Svara

    Om du mår bra av kontroll, så är det bra att du ger dig möjlighet att ha det (som att logga in på kommande kurs till exempel) Det är bra!
    Jag bytte för en månad sen från en 6a till 7a, har ej upplevt några problem ännu.
    Kram, sköt om dig!

  3. Marlene 25 april, 2017 on 20:31 Svara

    7 har funnits ett tag och det är inte så mkt som är ändrat från 6s så är nog inte så mkt barnsjukdomar på den nu. Men däremot lär det väl komma en ny i höst. Med så lite ändringar som det varit på 7 från 6 så kanske det kan bli en rejäl uppdatering och riktigt spännande att ha. Men du kanske inte vill vänta till september oktober? 🙂

    • Evelina 26 april, 2017 on 09:46 Svara

      Nä vill inte vänta till hösten men då främst för att inte ha en helt ny modell haha. Som sagt, skeptiskt till när de ändrat mycket 😉 Vet man hur den kommer att se ut?

  4. Johanna 25 april, 2017 on 20:41 Svara

    Jag har en iPhone 6s privat och en 7:a på jobbet. Jag märker ingen direkt skillnad på telefonerna faktist, men jag föredrar ändå 6s. Med 7:an måste du till exempel ha en ”omkopplare” (ingår dock till 7:an) om du ska ha vanliga hörlurar i – men det känns bara klumpigt. Vidare kan man inte ha hörlurar i samtidigt som man laddar telefonen i 7:an. (Om du inte köper till de där trådlösa då alltså.)
    Tycker absolut inte att 7:an är värd pengarna…

    • Evelina 26 april, 2017 on 09:45 Svara

      Jamen det gillade jag inte riktigt… Då kan man ju inte lyssna med vanliga lurar OCH ladda?! Inte för att jag gör det så ofta, men ändå. Gillar att ha möjligheten.
      Nu hade dock Tre kampanj så 7:an blir billigare än både 6 och 6S, så det talar ju för att det är lika bra att välja den 😉

  5. JENN!E 25 april, 2017 on 20:50 Svara

    Min sambo har 7:an och väldigt nöjd. Min 7:a är på väg! Var sugen på en 7+ men det blev en ”vanlig”.. Har 6:an nu och den har varit jättebra, som vanligt med iPhone. ?

    • Evelina 26 april, 2017 on 09:44 Svara

      Ja iPhone <3 <3 <3

  6. Nicole 25 april, 2017 on 23:10 Svara

    Nej, byt till Tele2! Både bättre täckning, priser och villkor! iPhone 6 ger jag dissen direkt (jobbar inom mobiltelefoni, men inte hos varken Tre eller Tele2, men har stenkoll på marknaden), med både iPhone 6S och IPhone 7 håller definitivt måttet! Tänk på hur mycket minne du väljer bara, med tanke på ditt yrke som bloggare. Bättre för mycket än för lite :-*

    • Malin 26 april, 2017 on 07:39 Svara

      Vad är det som är nackdel med iPhone 6 jämfört med de andra, mer specifikt?

    • Evelina 26 april, 2017 on 09:43 Svara

      Hihi neeej är så nöjd med Tre, har aldrig haft problem med täckning. Har oftast till och med haft bäst täckning bland olika leverantörer flera gånger ;).
      Ja det talar ju för 7:an eftersom den har 32GM internminne… BRA! 🙂
      Kram!

  7. Thess 26 april, 2017 on 06:42 Svara

    Jag har 6s och är super nöjd med den. 🙂
    Ha en fin dag. 🙂

  8. Elma 26 april, 2017 on 11:43 Svara

    Hej! Kan aldrig motivera köpet av en äldre modell när nyare finns tillgängliga, till dessutom inte alls stor mellanskillnad. Då är det väl bättre att ha alla nya finesser och uppdateringar av mobilen? Kameran är väldigt mycket bättre på 7an än 6an, främst ”fram” kameran, selfie på en ny nivå :). Har du även steget till en 7plus får du fantastiska kamerafinesser som inte finns på 7an. Prestanda är avsevärt bättre och minnet är uppgraderat.

    Det kommer inte komma en ny modell till hösten utan en isåfall uppdaterad 7S modell, om Apple följer samma mönster som tidigare år (vilket jag nästan är helt säker på) annars får vi nog veta annat på presskonferensen som alltid hålls i juni :). En helt ny modell kommer då komma 2018 då de alltid har 2 år mellan ”nya nummer” :).

    Tror inte du kommer bli besviken av ditt val 🙂
    Hälsningar en som älskar och ägt alla iphone sen 3an ? Hihi

  9. Jessica 26 april, 2017 on 21:36 Svara

    Jag har en 7 Plus och kameran på den är överlägsen alla andra – att ha två objektiv ger stora möjligheter till underbara bilder! När det gäller prestanda är det skillnad från 6 och 6S men inget man uppfattar om man är ”vardaglig” användare. Jag skulle definitivt rekommendera 7an över de äldre och jag har efter snart 7 månaders användande inte haft ett enda problem.

  10. Ullis 1 maj, 2017 on 16:48 Svara

    Har oxå tre. Bytte min 6:a mot iphone 7 nu i början av året när mitt abonemang gick ut. Tycker absolut du ska välja 7:an.
    Mycket bättre kamera, inget krångel alls har jag haft!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna