VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

HOPPELI HOPP

IMG_0911   IMG_0915IMG_0914

Godmorgon!

Hur gnällig än Aston må vara så piggar lite sänghoppning alltid upp 😉

Och det blir väl alltid tvärtom mot vad man skriver om sina barns sovrutiner? Idun har som sagt vaknat tidigt på sistone, och före Aston. Bara för att jag skrev som jag gjorde igår sov hon non stop till nästan halv åtta. Och bara för att jag skrev det nu kommer hon vakna tidigt imorgon va? Ska nog sluta skriva om hur de sover. Eller kanske skriva att de sover dåligt hela tiden, om det nu blir tvärtom hehe. I alla fall superhärligt och välbehövligt med en bättre natts sömn, Aston lyfte jag bara över någon gång jag vet inte när så när han vaknade vid 06 kändes det inte alls farligt.

Hur är status på er? Jag ligger efter med mail etc som jag ska ta tag i under dagen, sen tror jag nog att jag ligger i fas med det mesta i livet. Min wordpressapp fungerar förresten inte att ladda upp bilder i längre, så därför jag bloggar mindre under dagarna för tillfället. Hoppas det ordnar upp sig vid nästa uppdatering.

KRAM, ha BÄSTA dagen


Annons

Kommentarer


 1. Tilda 20 april, 2017 on 11:59 Svara

  Var är Iduns pyjamas ifrån? Så härliga färger och print.

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:12 Svara

   Den är från Maxomorra, men jag vet inte om det är en pyjamas egentligen…. 😉 De har väldigt många härliga prints!

 2. Milla 20 april, 2017 on 13:44 Svara

  Vilka små sötnosar. Här e status sjuk 😂. Från ingenstans till däckad

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:15 Svara

   Nejmen fy! KRYA PÅ <3

 3. Så härligt det ser ut :). Är något knas med min WP-app också. Kanske något fel med hela appen då för WP kanske?

  • Evelina 21 april, 2017 on 09:54 Svara

   Ja kanske? Så himla störigt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna