VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

LIVET JUST NU

Nätterna är sådär, dagarna bara försvinner. Det känns att en familj behöver förskola för att få till livet på ett harmoniskt sätt. Men samtidigt är jag überglad över att kunna dra ut på det och låna farmor fram till sommarlovet då jag ska njuta till fullo varje dag över att vi kämpat som vi gör nu. Det är för våra barns skull vi gör det och jag älskar M för att han tänker som jag där. Att vi teamar de här veckorna fram till sommaren tills jag kan vara föräldraledig.

Min dag idag: vakna strax efter 06 (väckarklocka var Idun som börjat vakna tidigare för att det är ljust). Fram till 08 var det två minisar som skulle äta välling, bytas om på, borsta tänderna, jag skulle själv äta frukost, göra mig i ordning och så hann jag preciiis dammsuga av lite snabbt i hall/matplats/vardagsrum/kök innan farmor knackade på. Skola hela dagen, hemma strax efter 15 då gick hela familjen till affären för att handla (låg någon minut i soffan medan minisarna åt mellis). Hemma strax efter 16, då gick M till gymmet och jag gjorde maten. Vid 17.10 var vi alla mätta och en timmes mys/lek/sagor väntade innan två trötta minisar ville ha pyjamas och välling. Vid 18.30 tror jag de började äta den, strax därefter la jag ner sovande Aston och la mig sen hos Idun för att natta henne. 19 sov hon och då gick jag och satte mig vid datorn för att renskriva dagens föreläsningar. 20.45 var jag tvungen att sluta, nääästan färdig, för att hinna till willys och köpa våtservetter som var helt slut men som ju måste finnas när farmor kommer imorgon och sen ville jag gå en powerwalk eftersom dagen igår försvann precis som idag och jag saknade en prommis. 21.30 var jag hemma och nu (22) är det dags att sova igen. Dessa pusseldagar fullkomligt flyger iväg, jag som tyckte att dagarna gick fort innan haha.

 

img_5705.jpg

Älskade pluttan som är så ROLIG att vara med. Igår sa hon att hon vill ha en lillasyster (vill minnas att Elion var ungefär lika gammal när han började önska sig en lillebror) och idag att hon vill ha en katt som ska heta Voff… Hon ”skriver” och vill läsa böcker (själv, med text) och har börjat fråga om precis ALLT.

Nattakram


Annons

Kommentarer


 1. Magda 19 april, 2017 on 22:40 Svara

  Ni gör det så himla bra som kan pussla sådär och att det finns en sån fin farmor som kan vara med de små. 😊

  Så gullig Idun är! I den åldern skiftar det ju lite ofta hit och dit om vad de vill ha. Det kanske kommer en sladdis för er längre fram. 😍

  Min son som fyller 7 i början på hösten har lääänge önskat sig ett syskon och om några månader blir det äntligen en verklighet. Vi längtar så mycket! 🤗😍

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:15 Svara

   Ja farmor är en ÄNGEL!!
   Hihi ja verkligen. Fast Elion önskade sig faktiskt en lillebror från det han var 2 och tills Idun kom 😉 Sen när Aston låg i magen tyckte han nog Idun blev så bra, så då hoppades han att det var en lillasyster igen hihi.
   Om M får bestämma blir det inga fler barn! Jag är mer kluven men tror jag är nöjd :)
   Spännande tider ni har framför er! Det är SÅ skönt att ha ett äldre syskon, tycker det är mycket fördelaktigare än att ha dom tätt faktiskt samtidigt som de såklart har mer kul med varandra om de är nära i ålder…. Men du kommer ha en extra hjälpande hand, det är guld värt ;)<3
   Kram!

   • Magda 22 april, 2017 on 20:18 Svara

    Just nu är jag så glad över sonen är äldre. Och han har verkligen visat vad han kan sen hans kusin kom för 2 år sen. Så han kommer bli en sån fin storebror. ”Bara” 2 månader kvar nu för oss. ❤️

    Tiden får utvisa om den kommer en till eller inte helt enkelt. Har man väl öppnat verkstaden så kan det vara svårt att stänga den har jag hört. 😊

    Kram

    • Evelina 23 april, 2017 on 22:21 Svara

     Haha ja man lär ju sig vad man får, kärleken blir inte mindre precis… Samtidigt som det svåraste tycker jag är att räcka till åt allt och alla, man har ju inte mer tid än någon annan. Men vill man ha barn hittar man alltid tiden förstås :) Kram och LYCKA TILL <3

 2. Sabina 20 april, 2017 on 17:14 Svara

  Du har att göra haha Undrar, när du går powerwalk, byter du om/duschar mm eller det blir mer som en ickesvettig snabb promenad?
  Kram Sabina

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:20 Svara

   Hehe 😉
   Nej jag brukar inte byta om, men brukar duscha innan jag kryper ner i sängen. Fast igår blev det mer en snabb promenad :). Brukar tänka att det ska vara rask promenad i 45 minuter så det matchar en daglig dos av motion. Tror i alla fall det ska göra det haha. Kram!

 3. Hihi så gulligt att hon vill både ha en katt och lillasyster :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna