VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VILKEN DAG!?

IMG_0906

Godmorgon… onsdag!? Lite vilsen bland veckodagarna här men tror inte jag är ensam om det. Grymt skönt med en kortvecka till. Inte för att jag har det egentligen för jag måste ta igen missad pluggtid på helgdagar när M är hemma. Men ändå. Han är hemma och det blir mer familjetid. Love it.

Jag har börjat med en ny hälsokur som visst ska få mig piggare. Svärmor har kört den ett tag och säger att hon nu är piggare. Man ska blanda kokat vatten med kallt vatten så det blir ljummet och pressa i en halv citron. Och dricka det på tom mage. Jag hoppas på en placeboeffekt inte minst hehe.

Idag finns ett nytt poddavsnitt ute och jag har föreläsningsdag på skolan.

Kram!


Annons

Kommentarer


 1. Dricker också sånt, upplever att magen mår bättre i alla fall :)

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:12 Svara

   Härligt! Ska bli spännande att se. Dricker du varje dag?

 2. Janina 19 april, 2017 on 18:30 Svara

  Dricker det varje morgon, dock för magens skull😁 Piggare vet jag inte, tar två koppar kaffe efteråt😂

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:12 Svara

   Haha! Jag dricker inget kaffe så får se om det hjälper mot trötthet…. 😉

 3. Junitjej 20 april, 2017 on 16:51 Svara

  Så fin du är i håret!

  • Evelina 20 april, 2017 on 17:16 Svara

   Tusen tack!! :) <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna