VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOM EN KALV PÅ GRÖNBETE…

(Inlägget är i samarbete med Jollyroom)

…är Idun när hon får nya kläder:

IMG_0862 IMG_0864   IMG_0875   IMG_0892IMG_0887IMG_0885

Jollyroom har ett nytt märke – Tom Joule – där du hittar färglada och GLADA plagg, skor och accessoarer. Idun visar här regnkappa, matchande gummistövlar och ryggsäck.

IMG_0900

Barnen har även fått varsin gympapåse i samma märke, jag tänker att de får invigas när vi åker på greklandssemester – varsin badpåse att packa bad- och solgrejer i.

Vi har startat morgonen och den nya veckan (även om den ju egentligen började igår) med tre barn som nu är två. F hämtade Elion för att skjutsa honom till skolan (TACK!) och nu väntar vi på farmor som kommer för att vara med minisarna ungefär två timmar tills M kommer hem. Jag är SÅ sugen på dejtkväll med honom snarast, får se om vi kan lösa barnvakt. Farmor vill jag helst inte fråga eftersom hon ställer upp så väldigt mycket om veckorna.

Idag i skolan ska vi lära oss om våld i nära relationer på förmiddagen och Lek Maria/PSL på eftermiddagen. Den här kursen (socialrätt, den sista juridikkursen av tre) är minst sagt intressant och förmodligen den som är mest verklig hittills i förhållande till det vi ska göra sen ute i arbetslivet. Imorgon har vi föreläsning i ett område som jag har blivit sugen på att jobba med, får se om det känns lika intressant efteråt ;).


Kommentarer


  1. Spännande ämne med våld i nära relationer. Är nog intressant att få kunskap om sånt 🙂

  2. Milla 18 april, 2017 on 20:53 Svara

    Men lägg av så sött

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna