VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MÅNDAG SOM EN SÖNDAG

 img_5690

Jag har poddat med bästa Josefine och ska ta någon pluggtimme nu. Har insett att det inte är hållbart med tempot jag har haft hittills den här kursen, då kommer jag inte må bra innan tentan eftersom jag inte kan plugga några heldagar på vardagar. Men efter att ha tagit en halvtimme i torsdags innan påskledigheten till att planera tiden utifrån vad som ska göras känns det bättre igen. Att ha kontroll. Det blir bättre då – veta vad som måste göras för att kunna vara ledig också.

img_5673

Idun är riktigt pysslig av sig, kan sitta och leka med det mesta huuuur länge som helst. Det senaste är att hon vill rita mest hela tiden, så kritorna i påskägget var minst sagt uppskattat. Ofta säger hon ”rita med mig” men det går lika bra att rita själv, vilket känns lyxigt för det är liksom inget krav att hon måste ha sällskap hela tiden, vilket är mer Astons melodi. Jag ser faktiskt fram emot att han ska bli mindre mammig och kunna leka mer fritt han också, eller med Idun (vi har haft en ganska jobbig påsk han och jag).


Kommentarer


  1. Diana 17 april, 2017 on 15:52 Svara

    Vad otroligt fin du ser ut i just den hårfärgen och den längden!

    • Evelina 17 april, 2017 on 16:57 Svara

      Åh TACK snälla! Vad glad du gör mig 🙂 <3

  2. Jessica 17 april, 2017 on 15:56 Svara

    Det är såå skönt när barnen blir äldre. Just nu sitter min 7-åring och undrar när hon ska få va i vardagsrummet själv. ”Gååååå” säger hon, vilket också är lite sorgligt såklart haha.

    • Evelina 17 april, 2017 on 16:57 Svara

      Haha! Ja jag kan sakna TIDEN tillsammans jag med vad gäller Elion som blir mer självständig för varje dag som går. Därför försöker jag njuta trots gnällrekord 😉

  3. Mamman 17 april, 2017 on 17:06 Svara

    Håller med ovanstående, färgen o håret passar dig verkligen. ???

    • Evelina 17 april, 2017 on 17:09 Svara

      TACK! <3

  4. Det är verkligen mysigt med såna där stunder :). Förstår att du längtar efter lite mer självständighet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna