VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VARSIN VAGN OCH VARSIN BEBIS

Igår när vi var ute i härliga vårsolen kom varningar om att man skulle hålla sig inomhus pga en brand i en batterifabrik, 3 km härifrån. Men det var vindstilla och vi verkade vara precis utanför riskzonen så vi stannade ute. M ringde och var orolig. Hade vi varit på A6 dit vi hade tänkt gå skulle vi fått hålla oss kvar där ett tag. Detta kändes som en stor och hemsk grej, tills vi kom in på eftermiddagen och läste om terrordådet i Stockholm. Så hemskt. Så fruktansvärt. Så onödigt. Vad är det för värld vi lever i-tankar varvas med tankar om att jag är glad så länge våra små kan leva ovetandes om många hemskheter lik detta… För er skull inte minst hoppas jag att det blir ett slut på sånt här.

 

img_5327.jpg

Älskade gladskit, lycklig över att få ta med sin dockvagn ut på promenaden

 

img_5326.jpg

Minste älsklingen sov gott medan vi påbörjade strandleken, dit vi strosade efter lekparken.

 

img_5328.jpgimg_5329.jpg

Aston har ett par överdragsbyxor från Busbyxan som är TOPPEN. Han går ju inte ännu, så de skyddar byxorna mot alla typer av underlag. Typ sandstrand. De används allra flitigast i sandlådan, håller alla sandkorn kvar i just sandlådan ;).

 

img_5331.jpg

Haha här när vi började gå hemåt blev gladskiten riktigt trött i benen efter all lek, så skratt byttes mot gnäll och till slut fick hon sätta sig i vagnen.

 

img_5333.jpg img_5332.jpg

Fick lösa det såhär haha, körde dockvagnen med vagnen.

Sen kom Karro och hälsade på och vi hade några mysiga timmar i mestadels trädgården innan det var dags för mig att åka in mot stan med två andra vänner. Kompiskvoten fylldes på bra igår vilket kändes härligt! Det är en del som har fått ge plats för annat på sistone.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna