VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VACKRA VITA & BIOKVÄLL

Solen skiner och jag är ”ledig”! Får se om jag läser någon timme sen när M kommer hem men mest troligt skjuter jag på det till måndag. Plugga fredag eftermiddag känns sådär, de dagarna sparar jag hellre framåt tentan i så fall för ännu är läget under kontroll. Vi läser socialrätt nu, himla intressant och den kurs som kanske i allra högsta grad kommer beröra oss praktiskt i yrkeslivet sen. Juridik är det största ”blocket” i hela utbildningen, så en viktig del av socionomyrket är det ju helt klart. Att ha lagarna att luta sig på i alla beslut som kommer tas.

Ikväll väntar middag och bio på stan med fruarna som släppte iväg sina män på grabbkväll för några veckor sen. Det ska vara lika! 🙂

 

 

img_5274.jpg img_5273.jpg

Jag har fått blommor av min man IGEN, andra gången på en vecka haha. Det var ju den 6:e igår, ”vår” dag.  Man kan nästan tro att det jag säger i podden inte är sant ;). Men jag tror mer på att jag har en man som verkligen vill göra mig lycklig och kanske till slut har tagit till sig det jag försökt förklara många gånger? Även om jag var tvungen att göra det i en podd? Vet i och för sig inte om han har lyssnat på avsnittet ännu, han brukar göra det så jag bara antar det :).

Imorgon ska han och jag på fest! Haha jag minns inte när det hände sist, någon gång med Idun i magen tror jag. Känns…Ovant! Som om vi har glömt hur man gör. Men det ska bli mysigt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna