VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DINNER & A MOVIE

  img_5354.jpg

Efter en mammigare vecka än någonsin (Aston vill oftast inte vara en enda cm ifrån mig och känslan av otillräcklighet och oförmåga att göra många självklara saker som att gå på toa ex har nått en ny maxgräns hehe) var det rätt skönt att få åka hemifrån och veta att middag och bio med vänner väntade! Premiär för conversen!

 img_5356.jpgimg_5355.jpg img_5357.jpg

Vi hade bokat bord på Mäster Gudmunds källare och satt där länge och pratade innan vi fick småspringa bort till bion för att hinna köpa godis innan filmen startade ;).

Skönheten och odjuret var filmen på bioduken och jag kastades tillbaka in i sagornas värld och min absoluta favoritfilm från barndomen. Det var denna och Den lilla sjöjungfrun men Skönheten och Odjuret var ändå snäppet bättre. Och vi blev inte besvikna, det var en väldigt vacker och välgjord film. När Karin sa att det var skönt att få komma ifrån verkligheten en stund höll vi genast med. Vi var även eniga om att vi måste göra om kvällen snart igen! Vi får väl fortsätta på temat varannan damernas och varannan herrarnas, det var vi tre som ordnade grabbkväll åt våra män för ett tag sen och det är såklart ett väldigt bra upplägg med små barn i familjerna så att barnvakt inte behöver ordnas.

På tal om barnvakt är det precis vad vi har ikväll! Men först väntar en shoppinglördag.


Kommentarer


  1. Åh så mysigt 😀

  2. Therese 10 april, 2017 on 20:05 Svara

    Så mysigt med bio och utemiddag 🙂
    Vart har du hittat din fina jacka du har på bilden? Ute efter nån ny snygg jacka och gillar verkligen stilen du har på din
    Kram

    • Evelina 10 april, 2017 on 20:50 Svara

      Ja det var sååå msygigt!! 🙂
      Den är dessvärre några årsmodeller äldre, från Chillnorway. Kanske de har någon liknande 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna