VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÄRDEFULL MORGONTID

img_5251.jpg

Morgonpromenad – check! Vi gick med Elion till skolan. Inte helt poppis hos honom men jag uppskattade verkligen att få frisk luft och sol på näsan innan en dag med föreläsningar.

Borde ha kollat noga på Nyhetsmorgon idag som handlade om konflikter med barn. Jag blir tokig på hur svårt det ska vara att kommunicera med en 7-åring… Samtidigt som boven i dramat nog är att vi många gånger är lika envisa och tjurskalliga haha.

img_5252.jpg

Perfekt när föreläsningen startar 10, då hinns det med morgonmys och ingen morgonstress. Har hunnit vika lite tvätt också. Farmor kommer snart och idag tar jag bussen. Det är i princip omöjligt att få en parkeringsplats om man börjar efter 09 så då går det ändå snabbare med buss.

Ha bästa dagen!
KRAM


Kommentarer


  1. Elin 6 april, 2017 on 10:54 Svara

    Tänkte precis som du att man borde sett det inslaget, det kanske finns som klipp på tv play?
    Är lite nyfiken på hur stort ert radhus är? Vi kollar på hus för fullt och är också fem i familjen, tycker det ofta är svårt och hitta hus med fyra sovrum (om priset fortfarande ska vara rimligt dvs).
    Vet ju att ni tänkt bygga ut längre fram men tycker ändå det verkar vara helt ok storleksmässigt som det är, därav frågan 😉
    Kram!

    • Evelina 8 april, 2017 on 18:35 Svara

      Ja det har liksom allt som behövs och planlösningen är bra, så 114 kvm känns inte så litet som det är ;). Och det finns 4 sovrum i dagsläget men eftersom det ena är genomfartsrum har vi valt att ha det som kontor och vi vill fortsätta ha genomgång till hobbyrum och garage så därför känner vi att vi vill bygga ut – för att få ytterligare ett rum men också göra sällskapsytorna större. Vår radhus är enplansradhus vilket väl inte är det vanligaste, så det är vääldigt långsmalt. Ena änden av huset är sovrum och andra änden kök, matplats och vardagsrum.
      Hoppas att ni hittar något SNART! Det är frustrerande att leta hus. Sen när man hittar då känns det så självklart att man såklart skulle vänta på just det där huset som det faktiskt blev till slut 😉
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna