VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KAN MAN FÅ ALLT?

img_5221.jpg

Det blev ingen heldag för mig på högskolan. Föreläsning ett slutade redan 11 och jag kände inte för att bara gå att vänta i två timmar på nästa. Inte när Aston är febrig. Så jag åkte hem! Tyvärr hade M redan börjat åka hemåt annars hade han kunnat vara kvar på jobbet och ta ännu en heldag. Tur i oturen att vi fick extra familjetid iaf.

Vi var en kortis i lekparken för det blåste typ storm och sen satt vi i soffan och kollade på Daniel Tiger medan jag läste i en bok (juridik i socialt arbete). Nu är Elion också hemma och vi har precis ätit middag.

img_5210.jpg

I veckans avsnitt av podden pratar vi om förändringarna som skett hemma hos mig, lite mer om första åren med diabetes typ 1 hos Josefine och om det är okej att önska mer i sitt förhållande om man redan får det klart viktigaste. Typ kan man kräva romantik om man redan har världens bästa man, som kanske inte är duktig på just det?

Efter vi spelat in veckans avsnitt, där vi som sagt pratar om det ovan om, kom M hem med blommor (de på bilden) till mig. SÅ himla komiskt haha, avsaknaden av blommor var just en grej vi tog upp. Skickade bilden till Josefine som också skrattade högt. Som om han hade läst mina tankar ;).


Kommentarer


  1. Milla 5 april, 2017 on 18:13 Svara

    Älskade verkligen veckans podd. Ni e så sköna. Gick på stan under tiden som jag lyssnade o man drar verkligen på smilbanden

  2. Milla 5 april, 2017 on 18:14 Svara

    Älskade verkligen veckans podd. Ni e så sköna. Gick på stan under tiden som jag lyssnade o man drar verkligen på smilbanden underbara ni

  3. Linda 5 april, 2017 on 20:53 Svara

    Tycker bara om er podd mer och mer! Kan längta till stunden då jag ska vika tvätt och städa med lurarna i öronen ?.

    Angående om man ska säga hejdå eller inte till sina barn, så tänkte jag bara säga att på alla förskolor jag jobbat på måste föräldrarna säga hejdå. De får inte bara gå, för när barnen plötsligt upptäcker att mamma är borta sen blir det en stor otrygghet… Så om det är likadant i er stad på förskolorna kanske det är lika bra att börja träna på det ?

    Jag blev nyfiken på det ni pratar om att man kan få bidrag för att vara hemma med barnen längre, vad är det för något?

    Jag tror att vi kvinnor är så fullproppade med den romantiserade bilden av hur en man och hur ett förhållande ska vara. Förut kunde jag ofta undra om min sambo verkligen älskade mig för att jag aldrig fick blommor m.m. Men det är ju inte det som räknad, utan allt i vardagen. På film kanske många män köper blommor m.m, men hur många par har det så i verkligheten? ? Jag har mer försökt se hur just min sambo faktiskt visar att han gillar mig. Och när jag lärt mig att se det uppskattar jag det lilla väldigt mycket mer! Och jag har mer att ge tillbaka till honom, se vad han tycker är uppskattat och vad han behöver. Jag har upptäckt att vi inte alls vill ha och uppskattar samma saker. Det tog bara fem år att inse det. Nu kan jag göra mer som jag vet att han uppskattar, och inte sånt som enligt min åsikt är en romantisk uppskattad handling. Och då har jag faktiskt börjat få mer tillbaka som jag uppskattar. Som blommor till exempel. ?

  4. Elina 6 april, 2017 on 10:47 Svara

    En gång, för typ tio år sedan, kom min man (då var vi ”bara” sambo och 20 år) hem med en stor bukett röda rosor i februari, lika med svindyrt! Tror det var alla hjärtans dag, men är inte säker. Jag blev dock skitsur över att han hade lagt ned en massa pengar på blommor som ju ändå vissnar när vi hade en nyfödd och sparade till lägenhetsinsats…. därför säger han att jag inte får några blommor från honom ? Har ju ändå hänt några gånger genom åren, men men… får nog skylla mig själv för att det inte händer oftare! ?

  5. Mikaela 6 april, 2017 on 21:51 Svara

    Tack för en härlig och ärlig podd!

    Jag tror som Josefin, att det är viktigt med tydliga avsked. Min dotter är 16 månader och jag är alltid noga med att säga hej då till henne. Jag vill att hon ska vara trygg i att veta att jag inte bara försvinner utan kommer berätta för henne innan jag går.

    Hoppas ni får en härlig helg!

  6. Joanna 8 april, 2017 on 07:49 Svara

    Var har du köpt den väskan? 🙂 och rymmer den en dator tror du? Jag studerar också. Och har oftast min fjällräven ryggsäck för att rymma dator/ litteratur. Men vore kul att alternera med en väska nån gång. Och denna var ju så snygg!

    • Evelina 8 april, 2017 on 12:41 Svara

      Den fyndade jag på Accent, den är väldigt rymlig faktiskt. Dator får plats stående ? kolla om den finns kvar på rea!
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna