VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SHOPPING TILL DE SMÅ

IMG_0502 IMG_0504

Jag har självklart hållt mitt löfte till Idun om att besöka både lekparken och leklandet idag. Vi har gått överallt och verkligen utnyttjat vårsolen till MAX! Aston somnade på en sekund när vi började gå mot köpcentret, Idun somnade typiskt nog precis när vi kom fram (hon brukar inte sova dagtid) men jag fördrev tiden med att strosa i butiker.

Aston behövde nya tröjor/t-shirts och jag hittade tre jag gillade. De två längst bak finns på H&M och säljs i 2-pack, den andra finns på Lindex.


IMG_0491 IMG_0505

Min lilla prinsessa som jag hade den roligaste konversationen med när hon vaknade inne på lindex:

Mamma: nuuu ska vi till leklandet.

Idun: jag har längtat hela daaan!!

Mamma: har du?!

Idun: Ja. Jag ÄLSKAR dig!

Blir farlig i tonåren hon med, fjäskar som ett proffs redan ;). I alla fall så fick hon också en t-shirt, hon behöver inte i lika stor utsträckning som lillebror men hon älskar att shoppa. Den här volangtoppen finns också på Lindex.


Kommentarer


  1. Cassandra 4 april, 2017 on 17:46 Svara

    Åh, vilka storlekar hade barnen ungefär vid 0-6 mån? Får mitt första i slutet på augusti och hittar ju redan nu fina plagg som jag försöker tänka ska funka mot hösten osv. Bland annat en tunn overall som är bra i vagnen tex. Vill ju att den ska vara lagom storlek i okt ungefär. Tror du 62 är bra då? Vill ju inte vänta att köpa när jag vet att plaggen försvinner sen från hemsidan ??

    • Evelina 4 april, 2017 on 19:56 Svara

      Åh vad mysigt att shoppa bebiskläder!! Det beror ju på hur stor bebisen är, men generellt skulle jag gissa på storlek 62 vid 2 månader. Men ytterkläder vill man ju kanske ha lite större i början för att de ska passa en längre tid, så jag skulle nog köpt 68 tror jag ☺️. Ett tips är att jämföra 62 och 68 – skiljer det mest på längden kan man lika gärna tänka att längre är bara att vika upp i början ?
      Kram och lycka till med allt! ❤

  2. Stugan på fjället 4 april, 2017 on 18:30 Svara

    Låter som en mysig dag?

  3. så sött

  4. Åh så fina plagg 🙂

  5. Ulrika F 4 april, 2017 on 22:36 Svara

    Så himla söt 🙂

    • Evelina 5 april, 2017 on 17:36 Svara

      🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna