VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KONTRASTER

Solen skiner och jag ska vara med minisarna hela dagen! Inga föreläsningar och eftersom kursen precis börjat vet jag inte vad jag skulle kunna göra. De dagarna jag inte har skola kommer M jobba heldag och jag vara hemma, plugga eftermiddag/kväll. Men idag blir det en ledig dag! Vi ska vara ute en hel del förstås med tanke på vädret, ska strax ut till lekaparken och mataffären. Tvättar ikapp gör jag med. Ja den här dagen ska nog gå snabbt den med…

img_5171

Det är verkligen kontraster i att ha en 1-åring, en 2-åring och en 7-åring. De små är roliga på ett sätt och Elion på ett annat. De är förstås utmanande på olika sätt också men det är en annan sak ;).

Igår spelade Elion musik för mig på sin TV (youtube), Zlatanimitationer på melodifestivallåtar. När det blir Frans låt If I were sorry säger jag åh Aston föddes till den låten. När du föddes var nog inte radion på fortsatte jag så han inte tror att jag glömt ”hans” låt. Han svarade bara – ”det var 2009. Samma år som Michael Jackson dog”.

På kvällen fick jag ett mms med en video på när Elion klättrar, ramlar och blir jätteledsen (F filmade men stängde såklart av när han såg att Elion blev ledsen). Texten säger ”det hände något, sjukhus”. Jag ringer direkt och blir såklart skitorolig, har liksom väntat på att något sån här ska hända med tanke på hur aktiv Elion är och vilken klätterapa han är (peppar peppar). Men det var ett skämt, Elion har skrivit från Fs telefon. Haha alltså… Jag försöker skälla och säger att så får han INTE skrämmas, det är inte roligt men han säger bara visst stavade jag sjukhus rätt?! Mmm gubben det gjorde du… Han har en fantastisk personlighet – busig, cool, full av energi och otroligt snäll. Den där busiga biten och full av energi gör att jag misstänker en svettig tonårsperiod, för mig alltså ;).


Kommentarer


  1. Lisa 4 april, 2017 on 14:58 Svara

    Haha, vad underbar Elion är, vilken humor! Fast förstår att du blev jätteorolig, det hade jag med blivit! Själv har jag en nästan 4-åring som jag försöker förklara det olämpliga i att kalla sig själv ”Smutsballe-Kalle” för, något han kom på för några dagar sedan och fastnade för…

    • Evelina 4 april, 2017 on 17:19 Svara

      Hahaha Smutsballe-Kalle!! Vilken grej! Kan han ha fastnat för att andra tyckte det var roligt? 😉
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna