VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRSTA DAGEN MED NYA RUTINER

Första dagen med nytt upplägg på logistiken får högsta betyg! M åkte hemifrån innan någon annan vaknat och när Aston väckte mig hade jag en timme på mig att göra alla inklusive mig själv redo för dagen. Eftersom farmor som ska vara med minisarna är lite krasslig i kroppen vill jag ju underlätta så mycket som möjligt för henne, så även om barnen inte behöver vara redo för dagen så tidigt är de lika redo som om de skulle till förskola. Kläder på, magarna mätta, tänder borstade osv. Blir bra träningsperiod inför hösten när det blir på riktigt att lämna tre barn på skola/förskola hehe. Vi är ju vana vid att inte ha några tider att passa på morgonen för dom små, eftersom en har varit hemma. Det är vardagslyx, att inte ha några stressiga morgnar (jag är otroligt morgontrött).

img_5080

Elion har sovit i samma rum som Idun i två nätter, i Astons framtida säng (han sover fortfarande inne hos oss). Blir så varm i hjärtat att de har en så fin relation trots att det skiljer ganska många år.

Nu har vi ätit middag och ytterligare matlådor är påfyllda. Farmor är med de små även över lunch så då är det super att bara värma till för henne. Men imorgon väntar en ”ledig” dag, då har jag inget schemalagt och de dagarna får farmor också ”ledigt”. Behöver jag plugga så får jag göra det när M kommit hem på eftermiddagen.

 Promenaddags!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna